Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum ti se pare fic-ul ?
Este OK
0%
0 0%
Nu este prea reusit.
0%
0 0%
Inchide-l, este de tot rasul.
100.00%
1 100.00%
Total 1 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

INDIUS love

Maica... a durat o ora-doua, sa pot corecta doar primul capitol. O_o Si nici nu cred ca l-am corectat bine, pentru ca ma grabesc, nu vreau sa stau aici pana la batranete. [ ce cosmar =.= ]

Pov. Sasuke
sau
Sasuke: Ce zi plictisitoare, nu s-a intamplat nimic deosebit, totul a fost cat se poate de plictisitor, in varf cu aceasta ora de geografie. Profa le-a vorbit colegiilor mei despre Europa. De ce spun "colegiilor" ? Pentru ca eu nu eram atent la ce bolborasea, ma gandeam la cum o sa imi petrec timpul in vacanta de iarna. Pentru ca se apropie bine meritata vacanta, profa o sa ne dea o tema pe care o s-o facem in echipa, iar eu pic mereu cu un prost pe nume Naruto, care nu face niciodata nimic, vrea mereu ca eu sa fac absolut tot.
- Sasuke! Pss... Am intors capul iar un baiat cu parul blond electrizat si cu ochii de o culoare ca marea intr-o zi de Aprilie. El era cel despre care va vorbeam, din cauza ca sunt inainte lui la catalog trebuie sa facem intotdeauna echipa.
Ce pot sa zic despre mine? Sunt o fire destul de retrasa care nu a cunoscut iubirea parintilor, findca ei erau mereu plecati si uitau de mine... de parca eram un nimic, doar o problema in plus pentru ei. Sunt mai mereu arogant si nu am respect pentru persoanele invarsta, mi se pare o pierdere de timp. Cat despre aspect pot sa zic ca arat bine, am parulu inchis la culoare cu tente de albastru iar ochi negri ce se aseamana cu carbuni.
- Copiii pentru ca vine vacanta o sa va dau tema de echipa, rasuna vocea profesoarei in toata clasa, asfel trezindu-ma din visare.
- Ce bine! se auzi din din spatele meu, era chiar el, Naruto.
- Ma bucur ca esti fericit, dar de data asta echipele o sa se faca pe baza unor biletele.
- Cum? Nu-i corect doamna, de doi ani fac echipa cu Sasuke, iar acum o sa pic cu altcineva?
- Ma bucur ca te intelegi atat de bine cu colegul tau, spuse profa zambind cald, indemnand parca sa te pierzi in ochi ei usor cafeni.
- Cui ii pasa de asta, acum o sa trebuiasca sa muncesc, se rasti Naruto. Era hilar sa ii vezi expresia de catelus plouat. Ce nu as da sa ramana asa.
- Naruto asta-i viata, acum sa va spun cum va decurge tragerile .Baietii trag din partea dreapta unde se vor gasi nume de fete, iar fetele vor trage din stanga unde se gasesc numele tarilor din Europa. Voi copii va trebui sa scrieti cat mai multe lucruri despre acea tara. Va urez succes!
- Vom fi fata si baiat in echipa ? spun eu cam intrigat ca va trebui sa fac proiectul cu o fata. Sunt cel mai popular baiat din scoala, asa ca toate fetele ma inebunesc cu cele mai prostesti lucruri, de la numarul de telefon la o suvita de par, asta da blestem.
- Asa este, domnul director a hotarat sa decruga asa lucrurile de acum inainte. Acum baieti veniti si trageti, in ordine alfabetica. "Sasuke Uchiha" striga profa - ca sa auda toti. M-am ridicat din banca, pasii grei ma purtau pana la catedra. Am ajuns in dreptul profesoarei, langa catedra, si am tras un biletel alb pe care scria “Sakura Haruno” usor inclinat.
- Cine este Sakura Haruno? spun eu curios pentru ca nu am mai auzit acest nume.
- Eu sunt Sakura Haruto, o fata din ultima banca se ridica, parul ei de o culoare de roz aprins prinse usor nuante de portocaliu in lumina falnica a razelor soarelui.
Am ramas socat, nu am mai vazut-o pana acum, cine o fi? Anul acesta nu am mai avut colegi noi.
- Scuza-ma dar tu cine esti? Nu te-am mai vazut, spun int-run fel destul de... jalnic, cu o voce scazuta.
- Eu sunt aici din clasa a IV-a, spune ea pe un ton suparat, lasandu-si privirea in jos. Ochii ei de o culoare verzuie, imi aminti de campiile pline de roua.
-Scuze ca nu te-am vazut, dar nu prea ma uit la fete. Ma simteam atat de prost, imi venea sa ma ascund chiar si intr-o gaura de sarpe. Comportamentul meu necioplit ma jena in momentul de fata.
- Nu-i nimic, sa stii ca ma asteptam sa nu ma cunoasca numeni, cu atat mai putin tu. Mereu esti inconjurat de fete, vorbele ei erau spuse fara asi schimba expresia fetei, ma durea, insa avea dreptate.
Nu am mai spus nimic am ramas acolo, nemiscat, ca o stanca ce apa se loveste cu brutalitate de ea. Gandurile imi zburau... cum era posibil sa te astepti sa nu te observe nimeni, oare ce poveste tragica ascunde dupa acea masca enexpresiva.
- Acum o sa trag eu, si o sa aflam despre care o sa fie tema, privirea mi se indrepta spre Sakura, ce trece pe langa mine de parca nu as fi fost acolo. A tras si s-a indreptat spre profa ca sa-i spuna despre ce tara va trebui sa scriem. Profa aude numele si scrie in agenda ei cu coperi visini. Sakura se intoarse in banca fara sa-mi spuna nimic. In acest moment ma simteam vinovat ca s-a comportat atat de rece si fara sentimente. Daca as fi recunoscut-o poate nu se simtea atat de neimportanta, in pauza am de gand sa-mi cer scuze. Ora a trecut destul de greu, iar acum a venit pauza. Momentul in care eu trebuie sa trec peste orgoliul meu si sa-mi cer scuze unei fete. Zis si facut am iesit afara din clasa si m-am intreptat spre curtea scoli, imi plimb privirea prin curte si incerc sa o zaresc pe fata cu care trebuie sa fac proiectul la geografie. Insa fara rost, nu vedeam altceva decat fete obsedate de mine si care incercau sa se faca observate. Putin mai departe de terenul de basket vad pe banca o fata care citea dintr-o carte, ma indrep spre ea cu mainile in buzunar si spun:
-Despre ce trebuie sa facem proiectul ?
-Romania. spune Sakura cu un glas plictisit, fara sa isi ridice ochii din carte
-Romania ? Nu imi amintesc sa fi vorbit de aceasta tara la ora.
-Normal ca nu am vorbit, profesoara nu avea cum sa ne dea despre o tara care am facut-o in clasa. Nu ar avea nici un sens sa invatam o lectie pa care am facut-o inainte. spune cu acelasi glas ca inainte.
-Nu e vorba despre asta, ci despre faptu-l ca nu a enumerate-o cand ne-a spus tarile din Europa, numai daca nu e in Europa, spun pe un ton ceva mai ridicat, dar nu cu mult
-Este in Europa centrala, are ca limba romana, are ca vecini: Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Republica Moldova .Are iesire la Marea Neagra.
-Tu de unde stii ? spun pe un ton curios.
-Am invatat, cuvintele ei aveau o tonalitate destul de ridicata insa destul de plictisita. Am oftat, mi-am luat curaj si am continuat discutia.
-Imi pare rau ca nu te-am recunoscut, mai ales ca suntem in aceasi clasa de doi ani.
-Nu-i nimic .
-De ce spui ca esti obisnuita, si m-ai ales de ce nu te evidentiezi ? adica esti desteapta, si ar fi trebui sa te laude profesori .
-Nu ma lauda nimeni, nici daca asi fi presedinte nu m-ar sti nimeni.
-Nu vreau sa fiu bagacios asa ca nu intreb nimic legat de viata ta personala. Dar trebuie sa te intreb cand si unde vom incepe sa ne ocupam de proiect .
-Niciodata, niciunde, il fac eu pe tot
-Iti multumesc pentru acest gest, insa nu vreau sa faci tu toata munca si sa luam amandoi laudele.
-Dar eu am facut mereu temele si am luat amandoi laudele.
-La fel a facut si Naruto cu mine, dar vreau sa muncesc, nu mi-am putut continua fraza din cauza ca atunci a aparut idiotul de Naruto.

SAKURA:

-Ce faceti aici? spune el punandusi mainile la ceafa.
-Discutam despre proiect, dar tu despre ce trebuie sa faci ? zise Sasuke calm.
-Despre Rusia, si sunt in echipa cu Hinata. Ce noroc, ca nu mai auzit de aceasta tara .
-Cum sa nu auzi este singura tara care se intinde pe doua continente: Europa si Asia. Incerca Sasuke sa-l invete cava pe Naruto.
-Ce este Asia ?
-Poftim?! este un continet, si tot aici se gaseste Japonia.
-Japonia?
-Este tara in care noi traim, spunand acestea Sasuke mai avea putin si il lua la bataie pe Naruto.
Cat de prost poate fi acest copil, sa nu stie in ce tara se afla. Vai de noi! Cum a ajuns asta in clasa a VI-a?
-Naruto pe ce planeta suntem? intreaba Sasuke.
Hai te rog, nu are cum sa nu stie, sau chiar nu stie? Daca nu stie e cea mai proasta persoana din lume, toti copiii stiu asta.
-Sasuke nu cumva tu nu stii?
-Pai da, dar nu incerca sa ma faci sa-ti spun raspunsul ca nu merge .
Chiar atunci se suna si Naruto a fost salvat. Ce noroc poate avea uneori! Eu cand nu stiu ceva , parca timpul sta in loc.
-S-a sunat, hai sa intram ca avem dirigentie, spune Naruto usurat.
-Ce pacat ca nu am aflat raspunsul. zic eu destul de trista.
-Nu-ti face griji ca am eu un plan.
In acest moment nu ma puteam gandi decat la acel plan pe care la gandit Sasuke. Ma intreb de ce Sasuke, cel mai frumos baiat din scoala, a incercat sa fie prietenos cu o fata atat de neinsemnata ca mine? Oare ma place, ce prosti vorbesc nu are cum sa-i placa de mine.Sunt atatea fete frumoase in jur si el sa se uita taman la mine, sunt o proasta. Si chiar daca ar fi adevarat, si chiar ar simti ceva pentru mine ar trebui sa-i spun secretul care ma opreste sa fiu o persoana normala si care ma face sa fiu un nimeni pe langa ceilalti.
- Sakura s-a intamplat ceva? spune Sasuke foarte ingrijorat, pentru ca am intrat in acea transa muta.
- Nu. Ce ai de gand sa-i faci lui Naruto? eram curioasa sa aflu ce imi va raspunde.
- Sa-l fac de ras in fata tuturor.
Cum ar putea sa faca asta, oare, nu , n-o s-o faca, nu e atat de josnic.
- Sakura s-a intamplat cava?
- Doar nu o sa faci ce cred eu ca o sa-i faci?
- Daca e cea ce cred eu ca crezi, asta o sa fac.
- Nu poti sa fi atat de josnic, o fi Naruto un prost dar nu merita asta.
- Sakura de cand iti pasa de cineva?
- Mai taci ca si tu esti la fel de ciudat.
- Eu sunt ciudat? Aaa, ca nu imi place sa stea fetele roi in jurul meu?
- Nu, ca de obicei nu vorbesti cu nici o fata si acum stai la taclare cu mine.
- Pai trebuie sa facem proiectul impreuna, deja ridicase tonul.
A spus atat de repede, fara sa-i pese de nimic si nimeni. Am fost o proasta sa cred ca el ar putea sa simta ceva pentru mine, am visat, dar sunt mandra ca pentru prima oara in viata mea neinsemnata am avut un vis. Oare acest sentiment este dragostea sau doar un gram de fericire ?

Sa fiu sincera... chiar nu pot citi tot fic-ul. .___. Cand o sa am timp o sa mai trec pe aici sau nu.

O fi asta primul tau fic, insa, mai trebuie sa lucrezi. : - J
Inainte sa postezi mai corecteaza-l de cate ori.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
INDIUS love - de Miranda. - 09-09-2010, 12:50 PM
RE: INDIUS love - de stronggirl96Saku - 09-09-2010, 10:21 PM
RE: INDIUS love - de Daria - 09-09-2010, 11:09 PM
RE: INDIUS love - de Irukandji - 10-09-2010, 05:15 PM
RE: INDIUS love - de Miranda. - 10-09-2010, 06:12 PM
RE: INDIUS love - de Yin - 10-09-2010, 07:38 PM
RE: INDIUS love - de Debb.' - 10-09-2010, 08:06 PM
RE: INDIUS love - de Miranda. - 11-09-2010, 04:50 PM
RE: INDIUS love - de Irukandji - 11-09-2010, 07:59 PM
RE: INDIUS love - de Miranda. - 19-09-2010, 02:54 PM