Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I love my sister [+18]

Mii de stele acopera cerul deja negru, facandu-l sa radieze de caldura si speranta. Peste orasul Tokyo domnea o liniste putin bizara, acest ora fiind renumita prin viata nocturna intensa ce o aveau locuitorii si. Acum insa, tacere.
In minunatele blocuri de sticla, aflate in centrul capitalei, se zarea o mica luminita, ce pilpiia amenintator. Inauntru, se putea deslusi o figura feminina, care parea sa scrie din greu in linistea noptii. La scurt timp se aprinse un bec mai puternic si o persoana straina intra inauntru.
-Akane! Ne-am inteles ca termini sa scrii noaptea tirziu! Tipa strainul catre fata.
-Dar i-am promis...ca o termin...pana maine..., rosti ea cu o voce stinsa si obosita, iar dupa o vreme, lesina, sau mai probabil, adormi.
Dimineata o prinse pe fata in acelasi birou. Ochii ei negrii pareau acum mai odihniti. Parul de abanos ce se incadra perfect in fata rotunda, �nsa, cadea rebel pe umerii albi, acoperiti doar de un tricou scurt, in dungi albe si negre. Se ridica alarmata de pe scaun si privi pe fereastra. Parea sa fie deja t�rziu...

In celalalt capat al orasului, mizeria domina ultimele ramasite al unui cartier rezidenaial, transformat in praf si pulbere de primar, iar mai apoi, deveni un lagar unde stateau cei mai detestati oameni din oras. Nu era vina lor ca ajunsera asa, erau doar saraci si neputinciosi, oameni lasati sa moara. Tinerii inca in putere serveau crudei armate japoneze ai erau supusi la antrenamente dure si dormeau in aer liber.
In aceasta dimineata insa, o raza de soare rasari pentru unul dintre cei mai importanai soldati din armata, renumitul Ikuto Tsukiyomi. De dupa bariera grea de fier se ivi o bruneta cu ochi de onyx, care fugea spre el.
-Akane! Striga Ikuto.
Fata se apropie, dar se opri un minut. Il privi pe Ikuto. Parul lui avea tente de albastru, iar ochii erau de culoarea marii...si atat de profunzi, incat bruneta se pierdu o clipa in ei. Apoi isi aminti motivul pentru care a venit si ii intinse baiatului o carte.
-Ce este asta, Akane?
-“Sabiile destinului”, am scris-o pentru tine, fratioare! Spuse ea imbratisindu-si fratele.
Ikuto ii simaea trupul lipit de al lui, si incepu usor sa tremure. Era sora lui mai mica, Akane, in varsta de 18 ani. Ea avea tot ce ai putea dori, un serviciu stabil, ca profesoara si scriitoare. Era recunoscuta in Japonia pentru cartea sa, “Marea gandurilor”, in care povestea despre doi frati care aveau o relatie. El insa, avea 20 de ani, dar arata deplorabil pentru vtrsta sa. Si nu avea nimic...
-Cum mai merge relatia cu Tadase? Intreba Ikuto zambind.
-Cea Uhm...de unde atita! Rosi Akane. Ah, trebuie sa plec! I-am promis ca luam prinzul impreuna....
Bruneta fugi spre bariera, apoi se tot indeparta, pina cnd brunetul nu o mai putea vedea.
“Nu s-a schimbat deloc...si totusi mi se pare putin mai...matura...poate... “

*end*

kyaa!! my new fanfic in colaborare cu my twin sis Innocent_sadness!!
hope you like it si ateente!! va fi +18 [minti perverse...vroiam sa fie +16 dar, (citez din sadness): "eu cred ca ii +18 ca la mintea noastra raman copii cu sechele" asa ca, pe propriul risc]
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
I love my sister [+18] - de angeliqueVampire - 30-01-2009, 02:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.718 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  [ Tara Duncan ] - I have a sister?! Leny 1 3.116 16-04-2011, 01:42 PM
Ultimul răspuns: Alle

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)