I_Love_Bill Iti multumesc mult pentru comentariu. Ma bucur ca-ti place si sper sa-l citesti in continuare.
angelinozupxxx Mersi de asemenea. Ma bucur ca-ti place ficul si sper sa-l citesti in continuare.
3. Hypnotized
Acestea au intrat în cameră, Yasmine aruncându-se direct pe pat. Încă se gândea la băiatul acela. Oricât încerca ea să se gândească la altceva, mereu îi apărea imaginea acelui împiedicat.
"Ce eşti aşa visătoare?" întrebă rozalia, care era cu paharul de suc în mână.
"Poftim?" o întrebă la rândul ei pe Sakura, neştiind despre ce este vorba.
"La ce te gândeşti?" îi repetă din nou întrebarea.
"La nimic. Sincer." încercă Yasmine să o convingă pe prietena sa, care răsfoia liniştită o revistă.
"Nu te cred! Trebuie să fie ceva!" spuse rozalia hotărâtă.
Şatena amuţise. Nu vroia să spună nimănui despre gândurile sale. Nu era sigură dacă vroia să-i spună Sakurei, că se gândeşte tocmai la Uchiha.
"E în legătură cu Sasuke?" întrebă rozalia, zâmbind discret.
"Fii serioasă. Nu e nimic special la tipul acela." răspunse plictisită Yasmine.
"Dacă spui tu." cedă Sakura, citind în continuare revista.
Şatena se ridică din pat, ducându-se spre bufet. La o masă alăturată se afla Sasuke. Fata încercă să nu-l privească, dar parcă privirea îi era mereu captată de acesta. Îi era imposibil să nu se uite, măcar umpic la el. Acea privire misterioasă, acel zâmbet inocent, acea expresie a feţei... în viaţa ei, nu mai întâlnise un băiat aşa de frumos.
"Yasmine, revino-ţi!" gândi aceasta, dându-şi uşor o palmă peste frunte.
Îşi luă salata, îndreptându-se la o măsuţă.
"Drăguţă fata." spuse Naruto
"Mda. Cine e?" întrebă brunetul, privind-o din cap până-n picioare pe Yasmine.
"Noua colegă. Superbă, dar rea." spuse revoltat blondul.
"Ce vrei să spui cu asta?" întrebă băiatul din ce in ce mai interesat.
"Nu pot să-ţi explic. Încearcă tu, apoi îmi spui ce ţi-a zis.
"Eu nu sunt cobaiul nimănui, înţeles?! În plus, fata asta nu e cine ştie ce." încercă Sasuke să pară cât mai neinteresat, deşi vroia sa afle cât mai multe despre ea.
Cine ar fi crezut, că tocmai Don Juan va fi interesat de noua colegă, o fată ca oricare alta. De ce tocmai el? Oare, pentru că avea privirea mereu senină, acompaniată de zâmbetul dulce şi de expresia chipului nevinovată?
"La ce te uiţi?" ţipă Naruto, trezindu-l din visare pe băiat.
Brunetul a clipit lent, iar când şi-a deschis ochii, a fost surprins să vadă că fata nu mai era acolo.
"La nimic..." îi răspunse în cele din urmă Sasuke.
Yasmine intră în cameră, observând că Sakura deja adormise.
"Oare la noapte ce va face?" gândi şatena zâmbind jucăuş.
Aceasta s-a dus spre birou, luându-şi jurnalul si plecând spre balcon. S-a aşezat pe fotoliu, privind panorama minunată şi începând să-şi aşterne gândurile şi sentimentele pe foile albe. S-au întâmplat atâtea lucruri zilele astea, încât a uitat să vorbească cu părinşii şi sora. Îi era aşa dor de vechii colegi, de vechii prieteni şi de tot ce s-a întâmplat înainte să vină în acest liceu. Se făcu deja noapte, iar fata încă nu terminase de scris în jurnal.
"Continui mâine." gândi aceasta, îndreptându-se spre pat.
P.S Imi pare sincer rau ca nu am putut scrie mai mult, dar va promit ca ma voi revansa
Iar in legatura cu poza de mai jos, nu am gasit alta poza care sa fie pe placul meu. Sper ca nu e nici o problema ^.^
angelinozupxxx Mersi de asemenea. Ma bucur ca-ti place ficul si sper sa-l citesti in continuare.
3. Hypnotized
Acestea au intrat în cameră, Yasmine aruncându-se direct pe pat. Încă se gândea la băiatul acela. Oricât încerca ea să se gândească la altceva, mereu îi apărea imaginea acelui împiedicat.
"Ce eşti aşa visătoare?" întrebă rozalia, care era cu paharul de suc în mână.
"Poftim?" o întrebă la rândul ei pe Sakura, neştiind despre ce este vorba.
"La ce te gândeşti?" îi repetă din nou întrebarea.
"La nimic. Sincer." încercă Yasmine să o convingă pe prietena sa, care răsfoia liniştită o revistă.
"Nu te cred! Trebuie să fie ceva!" spuse rozalia hotărâtă.
Şatena amuţise. Nu vroia să spună nimănui despre gândurile sale. Nu era sigură dacă vroia să-i spună Sakurei, că se gândeşte tocmai la Uchiha.
"E în legătură cu Sasuke?" întrebă rozalia, zâmbind discret.
"Fii serioasă. Nu e nimic special la tipul acela." răspunse plictisită Yasmine.
"Dacă spui tu." cedă Sakura, citind în continuare revista.
Şatena se ridică din pat, ducându-se spre bufet. La o masă alăturată se afla Sasuke. Fata încercă să nu-l privească, dar parcă privirea îi era mereu captată de acesta. Îi era imposibil să nu se uite, măcar umpic la el. Acea privire misterioasă, acel zâmbet inocent, acea expresie a feţei... în viaţa ei, nu mai întâlnise un băiat aşa de frumos.
"Yasmine, revino-ţi!" gândi aceasta, dându-şi uşor o palmă peste frunte.
Îşi luă salata, îndreptându-se la o măsuţă.
"Drăguţă fata." spuse Naruto
"Mda. Cine e?" întrebă brunetul, privind-o din cap până-n picioare pe Yasmine.
"Noua colegă. Superbă, dar rea." spuse revoltat blondul.
"Ce vrei să spui cu asta?" întrebă băiatul din ce in ce mai interesat.
"Nu pot să-ţi explic. Încearcă tu, apoi îmi spui ce ţi-a zis.
"Eu nu sunt cobaiul nimănui, înţeles?! În plus, fata asta nu e cine ştie ce." încercă Sasuke să pară cât mai neinteresat, deşi vroia sa afle cât mai multe despre ea.
Cine ar fi crezut, că tocmai Don Juan va fi interesat de noua colegă, o fată ca oricare alta. De ce tocmai el? Oare, pentru că avea privirea mereu senină, acompaniată de zâmbetul dulce şi de expresia chipului nevinovată?
"La ce te uiţi?" ţipă Naruto, trezindu-l din visare pe băiat.
Brunetul a clipit lent, iar când şi-a deschis ochii, a fost surprins să vadă că fata nu mai era acolo.
"La nimic..." îi răspunse în cele din urmă Sasuke.
Yasmine intră în cameră, observând că Sakura deja adormise.
"Oare la noapte ce va face?" gândi şatena zâmbind jucăuş.
Aceasta s-a dus spre birou, luându-şi jurnalul si plecând spre balcon. S-a aşezat pe fotoliu, privind panorama minunată şi începând să-şi aşterne gândurile şi sentimentele pe foile albe. S-au întâmplat atâtea lucruri zilele astea, încât a uitat să vorbească cu părinşii şi sora. Îi era aşa dor de vechii colegi, de vechii prieteni şi de tot ce s-a întâmplat înainte să vină în acest liceu. Se făcu deja noapte, iar fata încă nu terminase de scris în jurnal.
"Continui mâine." gândi aceasta, îndreptându-se spre pat.
P.S Imi pare sincer rau ca nu am putut scrie mai mult, dar va promit ca ma voi revansa
Iar in legatura cu poza de mai jos, nu am gasit alta poza care sa fie pe placul meu. Sper ca nu e nici o problema ^.^