Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I don't wanna fall in love

Yey! A new fic! N-aveam destule pana acum, intr-adevar ^^" Nu-i nimic, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Deci nu esti incepatoare. Asa ca voi fi si eu ceva mai rea decat de obicei, adica iti iau la puricat fiecare virgulita 19 Cu cat esti mai buna, cu atat sunt mai rea 19 So, let's start:

Când în sfârşit scapă de îmbulzeala de pe hol,îşi ridică privirea spre uşă şi o deschide. -> Când , în sfârşit, scapă de îmbulzeala de pe hol,îşi ridică privirea spre uşă şi o deschide.

mergănd -> mergând

Intră în clasă cu nasul pe sus,mergând ca un fotomodel şi în final aşezându-se în prima bancă. -> cred ca suna mai bine fara acel :nande: i" 39

'-Bună frumoaso!'' -> poate ca sunt eu mai paralela cu realitatea, dar, de obicei, nu se pun ori ghilimele ori liniuta de dialog? o.O

privindo -> privind-o

Naruto se întoarse spre banca lui,privindo cu ardoare. În acest liceu,nici o fată oricât ar fi ea de cunoscută,nu a putut capta atenţia tuturor băieţilor din sală. În clasă a intrat un domn îmbrăcat la costum şi cu parul brunet. Stătea în picioare privindu-i în linişte pe elevi. -> cred ca ar fi trebuit alineat inainte de ideea cu domnul 39

''-Am venit să vă anunţ că directorul acestei instituţii,va susţine un discurs. -> fara virgula inaintea predicatului, in afara de cazurile in care in care in fata acestuia sunt una sau mai multe informatii in plus, despartite de informatia de baza prin virgule

mergand -> ti-a scapat diacritica: mergând

Directorul a început să-şi ţină discursul mult dorit elevilor. Unii elevi ascultau cu mare atenţie ce spunea directorul,alţii îşi dădeau ochii peste cap,alţii vorbeau între ei,iar alţii deja căscau de plictiseală. După ce domnul director -> a 2-a oara puteai sa inlocuiesti cu "acesta", iar a 3-a oara cu "barbatul", sau sa nu inlocuiesti deloc, asta in cazul in care ai fi scris "ce spunea acesta"

fiecare au plecat -> fiecare a plecat

Yasmine îşi continua de citit -> nu suna prea bine...incearca "Yasmine continua sa citeasca", pt ca si " ?i" acela e cam deranjant, plus ca mi se pare fara rost

Băiete chiar eşti aiurit total. -> Băiete, chiar eşti aiurit total!

Întrebă revoltată Yasmine care încercă să se ridice. -> nu suna prea bine 39 poate " întrebă revoltată Yasmine, încercând să se ridice."

nici un răspuns -> niciun raspuns

Intră ... se pare -> trecut ... prezent

nici o grabă -> nicio graba

Să şti -> Să ştii - spune-mi ca a fost greseala de tastare

spuse Sakura care încercă să găsească camera respectivă. -> la fel ca mai sus: spuse Sakura, încercând să găseasca camera respectivă.

Ok, asta am gasit eu. Sper ca mai esti in viata ^^' Ce pot spune...se vede ca nu e primul tau fic, totusi mai ai ceva de lucrat, in special cu verbele la gerunziu ^^ Si putina descriere in plus nu ar mai strica (uite cine zice >.<) Te-as ruga si sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, pt estetica ^^
Eu iti urez succes in continuare, si promit ca o sa raman o cititoare fidela ^^ (mai ales pt ca nu ii ai in prim-plan pe Sakura si Sasuke) Btw, nice tite 3

Gambatte & Kissu
[Imagine: thekillers.png]

Răspunsuri în acest subiect
I don't wanna fall in love - de cereala. - 15-03-2009, 11:57 PM
RE: I don't wanna fall in love - de Ely-chin - 16-03-2009, 11:35 AM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 16-03-2009, 10:17 PM
RE: I don't wanna fall in love - de Ely-chin - 16-03-2009, 10:47 PM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 16-03-2009, 11:27 PM
RE: I don't wanna fall in love - de ~angelino~ - 17-03-2009, 08:08 PM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 17-03-2009, 11:22 PM
RE: I don't wanna fall in love - de Ely-chin - 18-03-2009, 10:57 PM
RE: I don't wanna fall in love - de ~angelino~ - 22-03-2009, 08:54 PM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 25-03-2009, 01:11 AM
RE: I don't wanna fall in love - de Ely-chin - 25-03-2009, 11:04 AM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 25-03-2009, 06:09 PM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 28-03-2009, 05:55 PM
RE: I don't wanna fall in love - de Ely-chin - 29-03-2009, 06:17 PM
RE: I don't wanna fall in love - de cereala. - 04-04-2009, 12:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I wanna run, run, in your arms(Naruto fic) ●●PeAcE●●☮ 4 3.914 08-12-2010, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)