30-01-2009, 04:09 PM
Hi 22ror
sunt din braila
imi plac mult animeurile in special Darker Than Black,Claymore si Black Lagoon =)
sunt din braila
imi plac mult animeurile in special Darker Than Black,Claymore si Black Lagoon =)
Hy .. i guess =)
|
30-01-2009, 04:09 PM
Hi 22ror
sunt din braila imi plac mult animeurile in special Darker Than Black,Claymore si Black Lagoon =)
30-01-2009, 04:15 PM
ohayo!!
eu sunt livia bine ai venit pe animezup...acum 3o min am postat si eu in nou veniti ce muzica iti place? interpreti prefersti? ja ne
30-01-2009, 04:19 PM
Welcome killedhero.. sper sa iti placa pe zup.Si pentru tine am niste intrebari
![]() -Cati ani ai? - Ai vazut Death Note ? - Manga citesti ? Cam atat... Happy posting si have fun! :bye: ![]() Twilight... Would you die for love? It's on my lips, it's in my dreams. It's a story told by two. You say you want to be happy. I can make your dream come true. my yaoi fan fic ![]() chibi-ul lui Pure Love Bomboane...multe bomboane pentru Asha :X
30-01-2009, 04:20 PM
![]() Avand in vedere ca n-ai zis cine stie ce...or sa fie destul de multe intrebari ![]() 1)Ce zodie esti?!(asta e prima mereu la mine XD) 2)Ce muzica asculti?! 3)Ce trupe?! 4)De cat timp esti fan anime?! 5)Cum ai dat de forum ?! 6)Iti plac lupii ![]() Weeelllcomme and have a nice time here!!! (M-am saturat de "traditionalul" <<No Spam!>> ![]() Enjoy n_n [ Edit: Se pare ca am scris posturile in acelasi timp XD Sau m-am trezit eu mai tarziu(si asta e posibil). In fine...intrebarile ... le las,desi acuma sunt inutile XD (alea care se repeta n_n") ...]
30-01-2009, 04:23 PM
imi place punk-ul ..formatii ca sum 41 blink 182 imi place si bulelt for my valentine ...
death note a fost unu din preferatul meu ![]() manga citesc dupa ce vad animeul respectiv ..si doar daca imi place mult btw am 14 ani
30-01-2009, 04:38 PM
Hiiiiii! sal ...toti aveti 14
![]() ![]() Am niste intrebari : -Esti emo ?rock ...sau .. -Filme ...ce iti plac? =) ...cam atat ...Bun venit ...si distractie ....placute paici ..k e zuppy extrem ![]() .I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try. .I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you. |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |