17-03-2010, 03:12 PM
Oriiiiiiii~ ! * jumps on her and hugs her * Scuze, doar mă ştii. :d O să încep să ţopăi de entuziasm că ai intrat şi tu pe zup. <3 Asta dacă durerea provocată de şutul minunatului nostru coleg, în stomac, nu îmi va descuraja ţopăiala. Da, ştiu, ştiu, e idiot and so on. Oh, and sweety, de când te îmbraci tu punk ? Tu ?! Te rog, numai punk nu te îmbraci tu. * ROTFL * Întrebări . . . Well, te cunosc de şase ani. Nu cred că am ce întrebări să`ţi pun. Dar o să te întreb lucruri pe care doresc să le ştie ceilalţi [ deşi eu personal le ştiu ] :
~ Cum naibii te cheamă ?
~ Câţi ani ai ?
~ Melodiile preferate de Avril ? Dar de la Sonata ?
~ De ce te`ai apucat atât de brusc să asculţi Sonata ? [ ştiu, ştiu, e vina mea ; dacă mă abţineam să turui la şcoală despre trupă habar n`aveai de ei, right ? ]
Ok, so, cam atât. Welcome here, have fun şi fără spam [ mesaj mai mic de trei rânduri ] ! Nya luvs you ! <333
~ Cum naibii te cheamă ?
~ Câţi ani ai ?
~ Melodiile preferate de Avril ? Dar de la Sonata ?
~ De ce te`ai apucat atât de brusc să asculţi Sonata ? [ ştiu, ştiu, e vina mea ; dacă mă abţineam să turui la şcoală despre trupă habar n`aveai de ei, right ? ]
Ok, so, cam atât. Welcome here, have fun şi fără spam [ mesaj mai mic de trei rânduri ] ! Nya luvs you ! <333
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.