31-03-2010, 11:12 AM
Well... va multumesc pt. intrebari si imi cer scuze ca nu am mai postat de o vesnicie... Dar am avut PC-ul stricat si debea acum cateva zile mi-am luat unul nou...
Cred totusi ca mai pot raspunde la intrebari
Lynn
1. Manga... pai de obicei imi plac cele gen psychological, drama, romance,actiune si fantasy
2.De forum... well de la o prietena mai demult... cam de anu trecut, dar nu m-am inregistrat din cauza lenii..
Nanami-chan (parka asa te chema cand m-am inregistrat yo )
1. Sigur ca vreau... mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, doar de asta m-am inregistrat
Norynne
1.De la o prietena
2.Twilight... well nu's cine stie ce fana... mai ales a cartii pe care n-o suport...
3.THe swan song ? Normal ca-mi place. imi plac toate melodiile lor :X
4. Chiar acum Dupa o lunga pauza.. in care a trebuit sa supravietuiesc fara PC
Fantasy Eyes
1.Scrisul e una din pasiunile mele in timpul liber XD
2. Din Bucuresti...din pacate...
3.Sunt doar in a 8 a Well... Vreau sa dau la filologie la liceul George Cosbuc (da mai e ceva pana atunci)
Ella.
1.Fic... am ceva (daca se poate numi fic) dar nu cred ca-l voi posta prea curand :]]
2.Normal :]] imi place orice fel de desert :X
3.Da practic kendo si baschet
Cred totusi ca mai pot raspunde la intrebari
Lynn
1. Manga... pai de obicei imi plac cele gen psychological, drama, romance,actiune si fantasy
2.De forum... well de la o prietena mai demult... cam de anu trecut, dar nu m-am inregistrat din cauza lenii..
Nanami-chan (parka asa te chema cand m-am inregistrat yo )
1. Sigur ca vreau... mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, doar de asta m-am inregistrat
Norynne
1.De la o prietena
2.Twilight... well nu's cine stie ce fana... mai ales a cartii pe care n-o suport...
3.THe swan song ? Normal ca-mi place. imi plac toate melodiile lor :X
4. Chiar acum Dupa o lunga pauza.. in care a trebuit sa supravietuiesc fara PC
Fantasy Eyes
1.Scrisul e una din pasiunile mele in timpul liber XD
2. Din Bucuresti...din pacate...
3.Sunt doar in a 8 a Well... Vreau sa dau la filologie la liceul George Cosbuc (da mai e ceva pana atunci)
Ella.
1.Fic... am ceva (daca se poate numi fic) dar nu cred ca-l voi posta prea curand :]]
2.Normal :]] imi place orice fel de desert :X
3.Da practic kendo si baschet