02-10-2011, 07:44 PM
(Ultima modificare: 16-08-2013, 10:48 PM {2} de yaoi maniac.)
Shit, vreau eu in Yaoiland. T___________T Vreau carusele in forma de gay care se saruta si vata de zahar pe care scrie "Welcome back home, honey" or something. Oricum, mie nici nu imi place Spania. >.>
Cand va muri?
Chiar dupa ce va citi acest chesionar. Daca trece de 3 octombrie 2011 atunci el sau ea va muri chiar dupa o zi de la citirea acestei chestie inutile. >.>
La ce ora va muri?
La orice ora fixa, cu un sfer, jumatate si tot asa (yeah, am zis "dupa", dar asa-i mai interesant ^_^).
De cine va fi omorat?
-chiar aveti ceva cu Flaw? Cat de mult il iubiti pe Bogdan *tsk tsk*-
Deathnote-ul lui yaoi maniac (si nu, nu sunt SINGURA -exista o lume intreaga si sumbra cu asa ceva >.>; nici nu va dati seama ce oribil e sa nu le vezi fata si unii sa poarte ochelari *n-are logica, stiu*).
Unde va fi omorat?
Chiar in acel loc, dar reincarnarea lui in alt loc. *buhuhu*
Unde se va duce?
Oriunde. Nu conteaza. Doar sa se duca.
Cum a murit?
Deathnote-ul spuneee toooot~. Deschide-l, scrieti numele si afla. *I am bored, okay? Don't mind me*
Meh.
Cand va muri?
Chiar dupa ce va citi acest chesionar. Daca trece de 3 octombrie 2011 atunci el sau ea va muri chiar dupa o zi de la citirea acestei chestie inutile. >.>
La ce ora va muri?
La orice ora fixa, cu un sfer, jumatate si tot asa (yeah, am zis "dupa", dar asa-i mai interesant ^_^).
De cine va fi omorat?
-chiar aveti ceva cu Flaw? Cat de mult il iubiti pe Bogdan *tsk tsk*-
Deathnote-ul lui yaoi maniac (si nu, nu sunt SINGURA -exista o lume intreaga si sumbra cu asa ceva >.>; nici nu va dati seama ce oribil e sa nu le vezi fata si unii sa poarte ochelari *n-are logica, stiu*).
Unde va fi omorat?
Chiar in acel loc, dar reincarnarea lui in alt loc. *buhuhu*
Unde se va duce?
Oriunde. Nu conteaza. Doar sa se duca.
Cum a murit?
Deathnote-ul spuneee toooot~. Deschide-l, scrieti numele si afla. *I am bored, okay? Don't mind me*
Meh.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2