Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Horror Stories

Am deschis acelasi topic pe alte forumuri si pot spune ca am aut succes.Eu le dau copy-paste,unele sunt chiar oribile si nu am nici cele mai mici intetii de a le reciti Gomenasai.

1)de cand am fost in concediu am inceput sa vad lucruri. am inceput cand eram pe drum in masina, am vazut un barbat care a avut un accident de motociclete care ma privea, apoi intr-un cimitir l-am vazut timp de 2 secunde apoi a disparut si de multe alte ori, acum cred ca ma urmareste pentru ca si daca nu l-am vazut am simtit ca este in apropierea casei si de cand am iesit pe usa casei nu am mi putut face doi pasi pentru ca eram ingetata de frica . inca nu-mi vine sa cred ca am fugit ca un copil mic inapoi in casa dar toyusi sant convinsa ca am facut ceea ce trebuia. credeti k sunt un fel de mediumpentru ca de atunci m mai vazut tot felu de persoane(cunoscute) muriind, cred ca au fost un fel de avertismente. eu nu prea stiu ce sa fac.

2)Eram intr-o zi pe strada cu un prieten de-al meu mergeam la un pod unde ne place de obicei sa ne uitam in jos la apa si sa mai vorbim una alta.Treaba e ca in drumul spre pod e un bloc parasit.La etajul 2 scrie 666 pe toti peretii acelui etaj.Asta nu e infricosator,cand am vazut m-am gandit ca e o farsa.Apoi,a 2-a zi treceam din nou pe acolo si la etajul 2 am vazut un om spanzurat si dintr-o data i-a cazut capul.A venit politia,a venit ambulanta,dar tot nu s-a putut descoperi ce legatura are.Dupa vre-o saptamana,2 ,treceam pe acolo (cu teama) si la parter am vazut un zombie,ceva de genul fara o mana care se tot plimba de colo colo...Am murit de frica atunci,am fugit direct acasa si nici ca am mai trecut pe acolo.

3)Era o familie formata din sot, sotie, fetita lor si un catel. Aceasta locuia la bloc la parter. Intr-o seara parintii fetitei au vrut sa se duca la o petrecere si au lasat-o pe fiica lor si catelul acasa cu o bona. Parintii i-au zis bonei sa incuie toate ferestrele si usa de la intrare ca la parter nu stii niciodata cine mai sare un geam ...Asa a facut bona imediat dupa plecarea sotilor. Se facuse 11 noaptea si era timpul sa se cuce fetita. Bona a dus-o in camera ei a bagat-o in pat.. a invelit-o iar cainele s-a bagat sub patutul fetei. Bona s-a dus in sufragerie si in scurt timp au adormit si ea si fata. Pe la 1 noaptea se aude picurand apa. (Stiti sunetul ala care de multe ori te sperie "pic, pic, pic" Fetita s-a trezit, s-a sculat din pat sa vada de unde curge apa! Se ridica in picioare, baga mana sub pat sa vada daca mai e catzelul ei si acesta o linge pe mana. Fetitza se duce la baie .. aprinde lumina si vede ca nu e strans bine robinetul. Il inchide si se duce dupa aceea inapoi in pat. Adoarme pana pe la vre-o 2-3 cand iar aude sunetul acela "pic, pic, pic". Fetita se ridica din nou din pat si baga mana sub acesta. Atinge catelul si acesta o linge pe mana. Fata se duce iarasi la baie vede ca robinetul e bine inchis dar sunetul tot se aude. Se duce apoi la baie si vede ca aici curg picaturile din robinet. Inchide bine robinetul si se duce iar in pat. Adoarme din nou dar pe la 4 dimineata (parintzii tot nu ajunsesera acasa) iar se aud picaturi curgand. Fata se ridica iar din pat... baga mana sub el. Vede ca o linge cainele. Se duce la baie - robinetul inchis. Se duce la bucatarie - robinetul inchis. Fata intra in panica pentru ca inca se auzeau picaturile. Se hotaraste sa o trezeasca pe bona. Intra in sufragerie...se uita la canapea o vede p bona dormind...nu avea treaba...si deodata privirea ii este atrasa spre coltul sufrageriei unde era cainele ei spanzurat si injunghiat iar sunetul scos de sangele care lovea podeaua era "pic,pic,pic". Fetita nu mai stia ce sa faca...nici sa tipe nu mai putea...dar a reusit sa fuga inapoi in camera ei in pat. In pat, fiind invelita cu plapuma peste cap a vazut o placuta sau ceva pe care scria cu sange "Si oamenii pot linge"
Yaoi is like normal love,but the girls have no boobs,but they have penis.
[Imagine: BleachYaoi42.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Horror Stories - de Robb'â„¢ - 15-07-2011, 12:40 PM
RE: Horror Stories - de Addeh - 15-07-2011, 03:36 PM
RE: Horror Stories - de Robb'â„¢ - 15-07-2011, 04:07 PM
RE: Horror Stories - de DeLLsOnE - 16-07-2011, 12:33 PM
RE: Horror Stories - de Robb'â„¢ - 17-07-2011, 08:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari nemo-chii 22 17.122 07-07-2011, 07:58 PM
Ultimul răspuns: C. Viper
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.577 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)