07-07-2012, 04:44 PM
Zodiacele critica spiritul critic al fecioarei, punand-o astfel intr-o situatie critica.
cea mai cool exprimare .
Animalul sacru: Ciocanitoarea - asta inseamna ca sunt galagioasa ????
Analist politic - HAHAHA! Ce gluma buna ! Ti-ai gasit : eu si civica si economia
Mercur, planeta trancanelii si a isteriilor. - uite ca aici are dreptate
6. maniaca- mi-as fi pus nickul Maniak Girl sau ceva de genul daca stiam
Medicamentul norocos: Toate, fara exceptie - asta inseamna ca pot lua orice si o sa am noroc ??? :??
este capabila sa caute bacteriile cu lupa, sa frece dusumelele periuta sau sa puna rufele in masina de spalat nu doar pe culori, ci si ordine crescatoare si alfabetica. - eu as fi sora cu dezordinea , dar in legatura cu tabelele si bacteriile, cred ca este adevarat .
So ... Horoscopul asta,cat de nenorocit ar fi el, are dreptate.M-ai pus pe ganduri ...
cea mai cool exprimare .
Animalul sacru: Ciocanitoarea - asta inseamna ca sunt galagioasa ????
Analist politic - HAHAHA! Ce gluma buna ! Ti-ai gasit : eu si civica si economia
Mercur, planeta trancanelii si a isteriilor. - uite ca aici are dreptate
6. maniaca- mi-as fi pus nickul Maniak Girl sau ceva de genul daca stiam
Medicamentul norocos: Toate, fara exceptie - asta inseamna ca pot lua orice si o sa am noroc ??? :??
este capabila sa caute bacteriile cu lupa, sa frece dusumelele periuta sau sa puna rufele in masina de spalat nu doar pe culori, ci si ordine crescatoare si alfabetica. - eu as fi sora cu dezordinea , dar in legatura cu tabelele si bacteriile, cred ca este adevarat .
So ... Horoscopul asta,cat de nenorocit ar fi el, are dreptate.M-ai pus pe ganduri ...