Răspunsuri: 17
Subiecte: 2
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
21
Zupi: 450 z
Hey, buna tuturor
Ma numesc Simona si am aproape 14 ani . Ce pot sa va spun, sunt de fire copilaroasa si cam de multe ori pe langa subiect. Imi plac in general culorile deschise, insa si culorile inchise dar nu prea port . Anotimpu preferat ar fii vara *logic *, si iarna neeh, no'm prea place din cauza ca e prea frig >.>. Asa hai ca am zis o parte din ceea ce imi plac acum sa zic un singur lucru care nu-l pot suporta: fitosii -.-, phway >> cand ii aud pe multi cat de mult se lauda ca nu stiu ce au facut si cand colo -.-. Asa acum sa termin cu chestii dastea ca deja v-am plictisit . Asa imi plac anime-urile <3, de la varsta de 7 ani ma uit in continuu xDD. Favorite ar fii: Bleach, Naruto, Mew Mew Power, Inuyasha, BLOOD+, Honey & Clover si inca mai multe, dar astea'mi plac in general. Muzica preferata, nu am un gen preferat, eram pe genul rock, apoi m'am dat pe hip-hop si acum pe pop. Sunt nehotarata :]].
Hobby-urile mele ar fi: GFX, sa mai citesc carti de aventura, filmele de groaza si actiune si cred ca ar mai fii, dar nu stiu exact .
Asaa v-am plictisit destul.
Daca aveti intrebari punetile.
Ja ne.
Răspunsuri: 1.704
Subiecte: 191
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
111
Zupi: 19.292 z
Bine ai venit pe Animezup, Just a Kid!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!
Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!
Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.
Zup e cel mai tare!
Răspunsuri: 280
Subiecte: 16
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
811
Zupi: 4.240 z
Heiii
Zăpă, adica je, trece p`aci sa iti zica bun venit.
Pai, am vazut ca iti place Naruto, deci cam asta este motivul venirii mele p`aci.
Nu pun intrebari, prefer sa vorbim pe mess. Deci asta inseamna ca iti cer id`ul : ))
O, sa nu uit [no spam], sa te distrezi si sa fi un user activ !
[ da`mi id`ul prin pm, please]
Byee~ !
Răspunsuri: 281
Subiecte: 3
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
42
Zupi: 5.399 z
Moi e dă fărst. Bun venit :3. Happy postin', sper să îţi faci mulţi prieteni pe aici, pe forumul Păcii. Mă rog . Nu e chiar aşa, dar tot îţi urez asta. Crăciun fericit . Nu mă lua în seamă. Deci. Ai spus că îţi plac filmele de groază. Care ar fi cel mai reuşit la care te-ai uitat până acum ? Şi, de asemenea ai spus că îţi plac cărţile de aventură. Care a fost cea care ţi-a plăcut cel mai mult.
Ai spus că nu îţi plac fiţoşi. Semănăm .
Practici vreun sport ? Dacă da, de când ? Eşti la liceu, sau eşti a 8a ? O..Cânţi la vreun instrument ? Eşti singură la părinţi ? Dacă nu, alătură-te mie, ghinionistei . Anyway. Cum ai dat de Zup ?
Cam atât ar fi. Încă o dată bun venit :3.
Răspunsuri: 677
Subiecte: 7
Reputație:
121
Zupi: 11.904 z
Te-ai dat de la rap la pop? Trist
Si ce ai ascultat in perioada de repăreală?
@Loula: nea, nu esti prima
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
Răspunsuri: 1.943
Subiecte: 126
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
824
Zupi: 30.743 z
You are such a sweet kid. o.o *Holds her gently in her arms* oh and you are fluffy too o.o damn. De ce toţi copii dulcici au numele de Simona ? o.O Simi...Simo ... uhuu you are such a sweet kiduuu O.O Omfg . . . nop no i'm not a pedophile girl i'm just crazy and so glad that you are hir. So, îmi poţi zice Lynnu, aşa o fac majoritatea de pe aici, de fapt aşa mi se zice dar mă rog.
Cam . . . manga ? Read ? Colors ? Cookies ? *gives a cookie* i have a lot of cookies. I can give it to ya. Hm, cam ce asculţi ? Îţi place k pop ? Lolipops ? Books ? Tedi bear ? o.o
Cum ai dat de zup ? Place pe la noi ? Rămâi ? id ?
Hm...cam astea ar fi întrrbările, te-am luat de-a gata. Dacă doreşti să mă ucizi că am sărit aşa pe tine T.T pm . . .
Soooooo îţi place gfx ha ? Chiar îmi place stilulk tău, iar semnăturile sunt mişto.
Guuuuuuuuuuuuuuuuuuud Bay
edit : Binbe că nu am zis gud gay.
edit2: Bine * damn it.
edit3. ănooooooooing..... Îţi place skateboardingul ? Punk ? Role ? Ficuri ?
edit4. GAAAAAAAAAAAAAAAAD !!! Sunt ultima ? aveÅŸi degetele mai rapide ca ale mele ? Ha, nu'i corect. -___-
-
Reputație:
21
Wow, thanks so much pentru primirile calduroase .
Acum sa va raspund la intrebari:
Loula: pai cred ca cel mai reusit film pe care l-am vazut a fost Haute Tension . Cartea de actiune preferata: Stapanul inelelor <33 ador cartea asta si de asemenea si filmul . Pai fac Parkour de aproximativ 2 ani jumate . O fi el sport de baieti da mi-a placut . Multi imi ziceau ca cum adica esti fata si faci parkour, da nu i'am bagat in seama .
YKashim: Pai ascultam si am inceput din nou sa ma dau pe rapp . Din cauza albumului nou de la Parazitii-Tot ce e bun tre sa dispara . Pai ascultam si inca mai ascult: Parazitii, Bug Mafia, Nane, Cedry2k, Morometii *unele melodii*, Snoop Dogg, Ludacris, Rappy, Anonim, Arssura mai continui ?
.LynnuÅŸor: M-ai ametit deja .
Ador k-pop , de acadele nici numai vorbesc . Nu'mi plac alea care ni le dau la scoala -.-, aleas plictisitoare . Ursuletii de plus am vreo 7 feluri de ursuleti de plus .
Asa cam atat ai intrebat ne ?
Si ah da, sunt clasa a7a * nu am ramas repetenta, doar ca un an nu am mers la gradinita si parintii m-au dat cu un an mai tarziu xDD*
Daca mai aveti intrebari, punetile
Răspunsuri: 677
Subiecte: 7
Reputație:
121
Zupi: 11.904 z
Despre rap poti vorbi la infinit cu mine
Am ascultat si eu noul album Parazitii. De 4 ori Ce reactie ai avut cand ai auzit piesa "O Chema"?
De Eminem ce zici? De Dr. Dre? Apare Detox mileniul asta? 2Pac?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
Reputație:
21
Cand am auzit melodia O chema am adorato p prima data ) imi plac versurilee . Iti place melodia aia Arde si aia Parol ?
Eminem, ce pot spune imi place <3, intr-un timp eram nebuna dupa melodiile lui o.o. Imi placea aia Beatiful si 3 AM, cat despre Dr.Dre nu prea am ascultat :]]. Nu ma intreba de Detox sau 2Pac ca nu sunt asa informata , eu aflu chestii cand imi zic unele prietene )).
Daca mai veti intrebari.. stiti c avetzi de facut
Răspunsuri: 281
Subiecte: 3
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
42
Zupi: 5.399 z
Wow. Obişnuiam să practic şi eu parkour , până când, cam acum un an jumate mi-am rupt o mână . Nu e nici o problemă , că eşti fată şi practici. Pentru mine e şi mai tare :3. Superb. Ce încântaţi suntem toţi pe aici . Eu cu parkour, Lynnuşor cu faptul că te cheamă Simona , YKashim că ai ascultat rap . Îţi prezic un viitor frumos, aici pe Zup.
Te-a întrebat cineva ce materie îţi place , sau la ce profil vrei sa dai la liceu ? Dacă nu , o fac eu.
Cam atât !
P.S : YKashim , ştii ce ar zice tata ? Că el când e cu maşina, îi place să plece ultimul de la semafor . Mda. No sense.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.
|