Deci prima data am vazut un clip pe youtube cu el, si parea destul de pervers iar titlul era misterios si interesant.. Asa ca in final am zis de ce nu, episoadele mai erau si traduse asa ca m-am uitat Si imi pare bine ca m-am uitat, inca din primul episod m-a captivat, ador chestiile horror, cu zombie, sange etc. Bun, ducandu-ma in lumea anime:
Cred ca as inebuni daca s-ar intampla asa ceva la scoala apoi prin toata lumea si as vedea cum imi sunt omorati colegii de alti colegi ce se transforma. Am observat ca inainte, 2 fete erau foarte bune prietene si ziceau ca raman impreuna si ca o sa treaca prin asta, dar cand a venit pericolul, zombii dupa ele, una s-a impiedicat si atunci a iesit fata adevarata a celeilalte care vroia s-o lase acolo, dar bine i-a facut ca a prins-o de picior. Si faza cu profesorul nu prea am inteles-o, adica a ramas in autobuz cu elevii, dar pana la urma am vazut ca o luasera razna toti si incepusera unele sa se pupe bla bla, what the.. ? Sincer tipa aia cu par portocaliu ce a aparut mai din inceput ma enerva foarte tare, iar preferata mea a fost cea cu paru lung si negru parca Si tipu gras si cea cu codite roz faceau o pereche .. ce sa mai Iar la ova am murit de ras, nu mai puteam, doamne ce nebuni
In concluzie, il recomand
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..