Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Heya!

Salutis, bine v-am gasit! Ma bucur ca am dat de voi, site-ul e chiar super dupa cate-am vazut. Mai intrasem eu pe-aici, intamplator, dar cand am vazut cuvantul "anime" introdus in titlu, am zis ca n-am ce face. Nu stiam ca se pot posta si povesti libere. Scriu de multa vreme, postez pe unde apuc, si sunt cea mai fericita cand dau de noi comunitati. Daca doriti, puteti citi povestea ce-o am la FanFiction - Proza, "Seara pe degete".

Cateva cuvinte despre mine... Well, am 16 ani si sunt din Medias. Ador sa scriu; pe langa, mai am tentative in pictura sau grafica. Citesc, ma plimb, respir ca tot omu' -.- Cred ca-s destul de sociabila. Imi plac persoanele implicate si ironice, nu-mi place superficialitatea excesiva.

Tin sa va spun ca sunt surprinsa intr-un mod placut de organizare. Aveti un regulament clar, care nu lasa goluri. Odata citite acele reguli, nu prea mai ai cum sa le incalci. Exista si pe alte site-uri persoane care tin la ordine si disciplina, dar nu ajunge; e nevoie de-un "act", un regulament vizibil autoritar pe la care să treacă - obligatoriu - orice user nou.

O treaba foarte buna! Felicitari si multumiri!

Răspunsuri în acest subiect
Heya! - de BibbyEllen - 29-07-2012, 12:42 PM
RE: Heya! - de Niska - 29-07-2012, 12:58 PM
RE: Heya! - de BibbyEllen - 29-07-2012, 01:33 PM
RE: Heya! - de Cherie - 29-07-2012, 08:41 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)