04-08-2012, 10:44 PM
Bună,bună tuturor !Eu-s Witty, da ştiu ciudată chestie. Arfgh, am mai avut un cont..mi-am uitat username-ul + parola aşa că m-am decis să-mi fac cont nou. * priveşte-măăă ,sunt aici *
Ăăh îs dintr-un orăşel numit Sighişoara , iubesc să citesc , să vizionez anime-uri , filme genuri preferate de muzică.. îh , rock , dubstep şi k-pop. ( cred ) * mai am momente când ascult putin rap , în special pe Eminem *
Iubesc chestiile astea supranaturale :]] culoarea preferată-i verdele...şi cam atât că mă pierd,nici nu ştiu ce să mai tastez.
Ufghhh,dacă aveti întrebari ori smth. sunt bine primite!
Şi aşa ca de sfârşit...:
Bine v-am regasiiiiit !
Ăăh îs dintr-un orăşel numit Sighişoara , iubesc să citesc , să vizionez anime-uri , filme genuri preferate de muzică.. îh , rock , dubstep şi k-pop. ( cred ) * mai am momente când ascult putin rap , în special pe Eminem *
Iubesc chestiile astea supranaturale :]] culoarea preferată-i verdele...şi cam atât că mă pierd,nici nu ştiu ce să mai tastez.
Ufghhh,dacă aveti întrebari ori smth. sunt bine primite!
Şi aşa ca de sfârşit...:
Bine v-am regasiiiiit !
My tea’s gone cold I’m wondering why I ,got out of bed at all.The morning rain clouds up my window,And I can’t see at all;And even if I could it’ll all be gray,
But your picture on my wall
It reminds me, that it’s not so bad,
It’s not so bad.
But your picture on my wall
It reminds me, that it’s not so bad,
It’s not so bad.