Hei. Da. Ma uit de cateva zile sincera sa fiu la Maid sama si chiar imi place. Personajul preferat e Usui
.
Carti preferate. Orice inafara de cele de scoala.. Nu vreau eu dar pur si simplu adorm.
Gen de film preferat: romance, sf, action. De obicei cele la care nu adorm
Mi se mai intampla ca pe unii sa ii intereseze un film sf atat de mult, dar pe mine sa ma adoarma. :d. Horror, nu suport. Imi placea, dar la cat de fricoasa sunt acum inca mai am cojmaruri cu unele filme. De exemplu, nu mai stiu exact numele, l.am uitat si nici nu vreau sa imi reaminesc:d, era unu cu o tipa care aparea in oglinda si putea sa ii ucida pe altii. De ex o tipa care intrase in dus, tipa din oglinda a aparut si a modificat nu am idee cum un fier ceva si i.a retezat capu femeii care iesea din dush... Ei bine cand ies din dush mie si frica sa imi inchid ochii:d. Stiu ca e cam banal si ca e doar un film dar m.a cam bagat in sperieti:d.
Muzica, absolut orice. Dar depinde si de mom. De exemplu acum daca mi.ai pune rock, as fi cea mai fericita, la fel si melodii de relaxare gen ikebana daca o sti:d, dar cand sunt intr.un club mergg si manelele (desi nu ma omor cu ele, defapt chiar nu am telefon nici o manea), iar la un party de oameni mari, gen tata isi serbeaza ziua, ador sa dansez sarba, sau hora sau dansul pinguinului, sau brasoveanca sau orice
Legat de yuri sau yaoi, imi plac amandoua, si GxB. Deobicei nu sunt pretentioasa
..
Iar japonezaaaa, mda, imi place la nebunie. Chiar am facut un topic la japonia cum sa ajungi sa te muti in japonia:d. Stiu putina japoneza, nu foarte multa..:d, defapt am cam uitat. Acum 3 ani stiam mai multa
, dar de 3 ani am luat o pauza si nu m.am mai bagat pe japoneza, deci, iti dai seama ca am uitat..
And nice to meet you too Klau
.