Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello ^^ >:D<

Ma numesc Stefi(Stefania)5,am 14 ani si stau in Cluj(Napoca). Sunt in zodia racului.
Nu pot sa spun ca sunt innebunita dupa anime-uri dar totusi m-a fermecat :Kamichu,Paradisse Kiss,Kaleido Star,Inuyasha,Blood+,Naruto.
Ascult orice muzica inafara de manele,populara,si rock(...defapt am ascultat Tokio Hotel pana cand am aflat ca Bill e gay :??...ma rog nu vreau sa starnesc discutii aprinse despre Tokio Hotel ).In special imi place Inna,Pitbull,...etc( ce se da pe Kiss TV,MTV).Emisiuniile mele preferate sant:Next,Scream Queens,Date my mom,Exposed ,Yo Momma si Schimb de mame 4 ).
Filmele mele preferate sunt: Fete de bani gata :X,Razboiul dintre lumialien,Bring it on (film cu majorete :X nu vreau sa ma laud dar sant una 4).Culorile mele preferate sunt: roooz :X:X,albastru,turcoaz,auriu.
Imi place sa ma distrez 4 ador sa ma prostesc :chuu: . Sunt cam nebunatica .In timpul liber fac schite de moda 4 . Imi plac hainele simple si stralucitoare ,sexy si mulate.
Joc Metin2 4:001_wub: .
Cam atat despre mine astept si parerea voastra, sant in cautare de prieteni noi.Incantata de cunostinta ^^. (PS: nu va trageti de la intrebarii 21 )

Răspunsuri în acest subiect
Hello ^^ >:D< - de pinky - 08-11-2009, 06:51 PM
RE: Hello ^^ >:D< - de Berry. - 08-11-2009, 06:58 PM
RE: Hello ^^ >:D< - de Denny - 08-11-2009, 07:06 PM
RE: Hello ^^ >:D< - de pinky - 08-11-2009, 07:07 PM
RE: Hello ^^ >:D< - de AleXutzZa..Sakura - 14-11-2009, 08:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)