04-04-2008, 08:20 PM
Buna! ma numesc Edith (prietenii imi spun BoBbo), am 15 ani (implinesc 16 pe 5 mai) [yee..Happy Sweet Sixteen!! ]
sunt din Radauti (nu`s incantata dar asta este)
imi place mult sa ma plimb prin ploaie, e oleak mai ciudat, dar poate k asa sunt eu sunt glumeata, imi place mult sa rad, e una din cele mai mari pasiuni ale mele imi place intunericul, in general cant si dansez knd e intuneric in camera
dupa cum s vede imi plac ff mt fluturii
muzik ... hmm...imi plac aproape toate genurile, fara manele bineinteles
animeuri: pai acum urmaresc Death Note, Bleach, Claymore, Chobits, Chrono Crusade si cam atat k dupa aia nu mai inteleg nimik... in leg cu cele pe care le`am urmarit, pai mai mte
de asemenea imi place mult sa imi fac cat mai mti prieteni, cu cat mai mti cu atat mai bine
aa... si am auzit de acest site de la Owaranai Yume (10x a lot for that )
sunt din Radauti (nu`s incantata dar asta este)
imi place mult sa ma plimb prin ploaie, e oleak mai ciudat, dar poate k asa sunt eu sunt glumeata, imi place mult sa rad, e una din cele mai mari pasiuni ale mele imi place intunericul, in general cant si dansez knd e intuneric in camera
dupa cum s vede imi plac ff mt fluturii
muzik ... hmm...imi plac aproape toate genurile, fara manele bineinteles
animeuri: pai acum urmaresc Death Note, Bleach, Claymore, Chobits, Chrono Crusade si cam atat k dupa aia nu mai inteleg nimik... in leg cu cele pe care le`am urmarit, pai mai mte
de asemenea imi place mult sa imi fac cat mai mti prieteni, cu cat mai mti cu atat mai bine
aa... si am auzit de acest site de la Owaranai Yume (10x a lot for that )