Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello....

Bine ai venit pe Animezup, draguta, noi iubitorii de anime de pe acest site suntem bucurosi sa te avem alaturi si speram ca te vei simti in largul tau in aceasta comunitate grozava. O sa vezi ca nu ai de ce sa te simti timida pe aici, deoarece marea majoritate dintre noi suntem persoane deschise si sociabile (cel putin in acest mediu virtual) si rareori se intampla ca cineva sa te traga la raspundere pentru felul tau de a fi, prin urmare fii libera sa fii tu insati, iti va fi mult mai usor, ai sa vezi 3. Ohh, si stail chill, m-am intalnit personal cu o mare parte din userii activi de pe aici, niciunul nu s-a dovedit a fi violator in serie sau rapitor, ba din contra, unii chiar iti fac si cinste 21, prin urmare daca cativa dintre noi it parem mai dubiosi, asta se datoreaza faptului ca suntem mai neintelesi de fel XD.

Three Days Grace si Skillet sunt in topul formatiilor mele preferate, prin urmare thumbs up for that. Daca zici ca vrei cateva recomandari in materie de trupe rock, iti recomand sa asculti Thousand Foot Krutch si Red, muzica lor e asemanatoare cu cea cantata de Skillet si TDC. Asculta cateva piese si sa ma anunti daca ti-au placut.

Intrebari: Daca ai avea o masina a timpului unde ai dori sa mergi cu ea? In ce tara ai dori sa traiesti?

Talk to you soon. Laterz.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

Răspunsuri în acest subiect
Hello.... - de Yukine - 11-09-2014, 11:37 PM
RE: Hello.... - de ohaio_angel - 12-09-2014, 12:43 AM
RE: Hello.... - de Azazel - 12-09-2014, 12:58 AM
RE: Hello.... - de DreamGirl - 12-09-2014, 08:51 AM
RE: Hello.... - de DeDal N. - 12-09-2014, 01:10 PM
RE: Hello.... - de Yukine - 12-09-2014, 02:17 PM
RE: Hello.... - de Nero19 - 13-09-2014, 12:21 AM
RE: Hello.... - de Romania - 13-09-2014, 08:41 PM