20-05-2012, 01:20 PM
Well, ce sa va spun ? Paiii am 17 ani, sunt din Craiova si ei bine numele meu is... top secret. Dar nu ma deranjeaza sa ma intrebati . Imi place...nu nu nu...ador Korea. De aceea mi-am pierdut din viata clipe frumoase ca sa invat limba si ma simt mandraaa. Sunt hyper...mega activa, dar la prima vedere nici nu sunt remarcata in preajma oamenilor pe care nu ii cunosc,dar ma acomodez repede. Sunt mereu,aproape, capul lucrurilor rele. Si deh, sunt mandra; cumva. Dar m-am reprofilat pe dansuri si sunt in cautare de membri.... oh de exista un suflet bland si bun de prin oras care doreste cu milostenia lui sa faca un cover pentru o melodie. Se accepta si neexperimentati atata timp cat doresc sa depuna munca venitiii !! Fara sfiala ! Gata, creca imi facui destula reclama. Deci acuma, se sa spun despre mine ?
La viata mea am urmarit destule drame incat sa nu plang din spartul unei vase, sau a unui pahar cu desene preferat. Mai sunt, adica nu stiu, am fost ma-i mereu un fan Korea !! Yuppy mie.. De la Big Bang, SHInee, Teen Top, B.A.P, EXO,Nu'Est, Girls Generation, etc. etc. etc. Se accepta orice ce stie sa cante/danseze si este frumos :bv: Stilul meu.....e ciudat. Adica azi poate sunt neagra toata, maine sunt curcubeu ! Se cam exclude rozul (mini-fobie pentru aceasta culoare) Iubesc pe cei nonconformisti, cu talent si ambitie, scriitori, cei ce vor si pot, ei mai sunt si aia care rup bariele societii noastre sunt FAN No.1 pentru ei si au sprijinul meu !
Intrebari ? Se asteapta !!
La viata mea am urmarit destule drame incat sa nu plang din spartul unei vase, sau a unui pahar cu desene preferat. Mai sunt, adica nu stiu, am fost ma-i mereu un fan Korea !! Yuppy mie.. De la Big Bang, SHInee, Teen Top, B.A.P, EXO,Nu'Est, Girls Generation, etc. etc. etc. Se accepta orice ce stie sa cante/danseze si este frumos :bv: Stilul meu.....e ciudat. Adica azi poate sunt neagra toata, maine sunt curcubeu ! Se cam exclude rozul (mini-fobie pentru aceasta culoare) Iubesc pe cei nonconformisti, cu talent si ambitie, scriitori, cei ce vor si pot, ei mai sunt si aia care rup bariele societii noastre sunt FAN No.1 pentru ei si au sprijinul meu !
Intrebari ? Se asteapta !!