Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello...

Thanks all! Acum sunt dupa o baita, si ma simt putin mai bine, asa ca o sa va raspund la intrebari, si o sa zic si cate ceva extra :blush2:

Citat:where are you from?
what do you like the most?
how old are you?
what's your favorite music genre?

1. De unde sunt...Hmm, in principiu din Romania:laugh: Hint: cel mai sudic punct al RO
2. What do i like the most :blink: Hard question, kuz i hate almost everything :o11:
3. Eeh, 15
4. Ooh, am uitat ca pe forumul asta am alt nick :laugh: Imi place muzica rock Formatii preferate: Green Day, Linkin Park, HIM, Metallica etc etc
Deasemenea imi mai place jazz-ul ( da, stiu ca sunt o ciudata :biggrin: ) I like it kuz it gives me the feeling of peace

Citat:your fav anime 5 ?
do you like manga 65 ?
and... the most important: your fav colour ^^...

1. Well, ce mi-a placut mie cu adevarat a fost animeul " Honey and Clover" :love: Cred ca am avut lacrimi in ochi la fiecare sfarsit de episod, lucru extrem de rar pt mine...
Ce mi-a mai placut si este pe locul 2 in topul meu a fost " Paradise Kiss" :001_wub:
In rest, nimic special care sa-mi fi lasat o impresie atat de puternica [ , ] ca Honey and Clover

2. Da, ador manga :001_wub: Ce mi-a placut cu adevarat adevarat este manga " Hot Blooded Woman" Nu cred ca voi mai citi un manga ca acesta, si il recomand din toata inima!

3. Culoarea favorita...eeh, negru :001_wub: Si asta nu e din cauza ca imi place rockul sau ceva de genul, insa nu sunt genul de fata care sa fie "in tendinte" sau sa stea cu fata-n oglinda sa se macheze o ora...Nah, e prea mare bataia de cap bla bla
Deasemenea imi mai place si culoarea alb...Alb-Negru => imi place sa ma imbrac monocromatic 10 Desi ma imbrac de obicei numai in negru Big Grin
Citat:1.Care e numele tau ?XD
2.Care e cartea ta preferata?
3.Dar filmul?

Numele meu...Cosmina => Jasmine :blushing:

Cartea mea favorita...Eeh, nu cred ca ma pot decide asupra unei carti, am citit destul de multe...Am in camera mea o biblioteca de vreo 250 de carti (minim)... biblioteca parintilor....Recunosc ca nu am sa citit atatea carti, nu am cum!
Probabil ca va imaginati ca majoritatea cartilor citite de mine le-am luat din biblioteca, insa nu e asa 10 Imi place sa-mi cumpar din banii proprii cartile pe care le citesc, nu sa le iau din biblioeca parintilor...Tata ma cearta mereu ca dau banii pe carti noi, cand am o biblioteca intreaga acasa, mereu se loveste de replica:
" Decat sa nu citesc deloc, zii mersi ca citesc si asa!"
:laugh: Stie ca e adevarat, asa ca ma lasa sa-mi fac hat�rul :001_rolleyes: In acest moment citesc Padurea Spanzuratilor, si mai am 2 carti in stand-by: In noapte-de Haruki Murakami si Carrie- de Stephen King
Abia astept sa citesc In noapte, fiind prime carte pe care o citesc de Murakami, si in principiu de un scriitor japonez...Am auzit multe despre cartile sale, si multi mi l-au recomandat :001_rolleyes:

Filme...Uffi, multe! Ar fi greu sa ma decid numai asupra unuia :mellow:

Cred ca asta a fost! Sper sa ne avem bine! Ca sa va linistesc, de obicei nu fac spam! NU sunt genul "uuuaaaauuu ssssuupppeerrr" :glare: Si am citit regulile :sleep:
Deasemenea nu sunt un user foarte activ, stau in banca mea...asta cand nu ma apuca nebunia :laugh: Cred ca singura sectiune la care voi fi mai activa este cea de fan fiction, unde am postat si eu povestea mea :001_rolleyes: Stiu ca nu e nimic de capul ei momentan...Este primul meu fic, asa ca nu va asteptati la cine stie ce :thumbdown: Fic-ul este mult mai inaintat asa ca ot ce va cer este putina rabdare, si multe critici :biggrin:

Răspunsuri în acest subiect
Hello... - de Jasmine - 04-10-2008, 05:28 PM
RE: Hello... - de Sloth - 04-10-2008, 05:34 PM
RE: Hello... - de Flash - 04-10-2008, 05:45 PM
RE: Hello... - de Mitzuke - 04-10-2008, 06:13 PM
RE: Hello... - de Jasmine - 04-10-2008, 09:44 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)