03-10-2010, 01:22 PM
Citat:Ps:sfat: pentru trio-ul de care se cred grozavi exista ignore-ul.
Lol Nu există nici un trio gosh e doar o chestie gen '' ia uite-i pă Kaşim, Loreh and Trini they are so bad with some users and maybe they can make a group. Nu există nici un grup totuşi i said that and it was a joke. Nimic personal. Nu sunt un grup ce naibii. Şi doi nimeni nu e obligat să tolereze pe altcineva, până la urmă tolerăm pe cine vrem şi gata. Gândiţi - vă că dacă staţi într-o cameră cu un manelar care are telefonul cu manele şi tu stai în colţul opus. Eşti obligat să stai acolo pentru că nu ai altă metodă. Trebuie o oră să rezişti. Doar nu te pui să-i dai una în cap că deh nu îl suportă păla.
2 la mână : Libertatea opiniei. Nu îţi place de X o spui totuşi pe faţă altfel eşti ipocrit. O zici şi eşti cinic şi faci atac. Unde mai e libertatea ? 3 la mână : V-aş ruga de acum încolo să vă exprimaţi mai abstract. Adică dacă mai luaţi la mişto, faceţi - o MĂCAR pe ocolite. Nu suportaţi pe cineva încercaţi să-l evitaţi totuşi. Să nu fie chiar atac la persoana respectivă. De asemenea la ce am zis mai sus : Nu îţi convine cineva îi zici pe faţă într-un mod liniştit şi civilizat SAU îl ocoleşti fiind diplomat. Consider că dacă se dă warn cuiva nu e mare chestie dat fiind că nu poţi schimba caracterul cuiva.
Citat:Sper că n-am făcut spam O.o' Urăsc asta 21 Nu vreau să se ia careva de mine
Serket nu s-a luat totuşi de tine, a zis o regulă pe care trebuie respectată. Don't worry Fluffeh toţi facem spam la un moment dat chiar dacă cei vechi ne atrag atenţia. Am fcut şi eu spam o groază când eram mai nou venită so cu ocazia asta îţi zic că nu s-a luat de tine, deci nu-ţi face griji.
Aşa back to Kyufuleţ. Şi eu ascult k'pop şi jrock. An cafe e trupa mea de suflet şi the gazette. The Gazette a cântat un opening / ending de la animeul Kuroshitsuji iubirea mea ade anime so dacă nu l-ai văzut ţi-l recomand. E o superbitate. So ţi-l recomand şi de asemeneaîţi recomand şi manga-ul şi Kuroshitsuji are 2 serii, so nu-ţi face griji dacă îţi place ai la timp să te uiţi până în zori : )) Dacă tot ai timp [ cred ] poate îţi faci timp şi pentru manga. E superbă rău şi ea and sooooo sper că nu te-ai speriat, unii useri aşa sunt mai diferiţi, but te vei acomoda tu. Ai blog ? Îţi place să scrii? Gen poezii, poveşti alea alea. Gfx ? Te ocupi de photoshop ? Mă laşi să-ţi zic Kiufişor ? O.o
PS : Gata gata concentraţi - vă pe topic. Kifuleţ sper că nu te-a deranjat off topicurile astea prin topic la tine .__.
-