1.Manga, nu citesc,pentru ca deocamdata nu am gasit
.Si daca ar fi sa citesc cred ca mi'ar placea comediile
.
2.Muzica..ascult mai toate genurile , dar nu manele, sau populara
. Ca cantaretii/formatii ascult in mare parte Coldplay, Hot Hot Heat, The Ting Tings, Three Days Greace, Within Teptation, System of a Down, Pet Shot Boys, 12 Stones, Sum 41..Etc..
3.pai imi place foarte mult sa innot, dansez, cant, citesc, sa ma uit la filme, sa vorbesc pe mess, sa ies afara cu prietenii, sa merg la cumparaturi..etc.
4.Um..nu
Si am sa mai spun cate ceva despre mine... Eu ma simt bine cu oricine, defapt ma simt bine aproximativ 90% din ziua mea
.Imi plac foarte mult ciresele, daca imi dai o cireasa (iarna) sunt prietena ta pe vecie! (ca vara pot sa'mi iau si singura, si sa nu fie in compot ca tio bag pe gat!) poate de aceea ador si cand vine vara
.Nu imi place iarna deloc, ia'ti ba caciula, haina groasa, 4 pulovere, 14 perechi de sosete, bocanci cu blana, fular, 3 perechi de manusi....Baaaahhh..Nu, nu eu!
. Da culmea e ca nu prea racesc iarna.Nu prea-mi pasa mie parerile altora,pentru ca de cele mai multe ori nu sunt sincere.N-am inteles niciodata de ce trebuie sa-mi fac patul dimineata si n-am inteles niciodata caracterul unui baiat in intregime,precum n-am inteles nici de ce scriu acum,aici.Nu imi trebuie prea mult timp sa citesc caracterul unei persoane obisnuite (si iau asta ca un avantaj).
S-ar putea sa ma surprinzi privind in gol de foarte multe ori."cad pe ganduri ca o piatra-n balta" si ajung de la un simplu gand la cine stie ce prostii ca sa realizez ca este posibil ca ele sa nu aiba nici o legatura intre ele.(uneori tot raul duce spre bine,asa imi dau seama de lucruri pe care altii nici nu vor sa le gandeasca macar),(si nu e o pierdere de timp sa gandesti,credeti-ma) Ca sa reusesc sa citesc o carte intreaga fara sa ma plictisesc pe la jumatate,cartea aia trebuia sa fie mai mult decat foarte interesanta.(si iubesc schimbarile!)
Atunci cand imi pasa ceva,imi pasa pana intr-un anumit punct cand realizez ca defapt nu trebuie sa-mi pese
Si cand nu-mi pasa de ceva/cineva,chiar nu-mi poti starni interesul