06-02-2010, 06:12 PM
Bună xD Ayu. Bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine aici . Eu's Teh. Încântată.
Hmm, cât despre anime-uri şi mie îmi place foarte tare Nana şi Death Note. Nu ai văzut din întâmplare şi Darker than Black? Iar Honey and Clover mi se pare foarte sweet [ deşi nu se numără printre favoritele mele ] . Naiz <3 şi tu scrii româneşte xD [ y'know ăşţîâ ]
Sincer mie nu îmi place şcoala dar sunt conştientă că îmi trebuie şi de'aia şi merg acolo.
În rest.. rasistă nu sunt [ de regulă.. ] şi nici mincinoasă sau plictisitoare nu mă consider.
Cred că e pt. prima dată, dar nu am întrebări. Şedere plăcută.
Hmm, cât despre anime-uri şi mie îmi place foarte tare Nana şi Death Note. Nu ai văzut din întâmplare şi Darker than Black? Iar Honey and Clover mi se pare foarte sweet [ deşi nu se numără printre favoritele mele ] . Naiz <3 şi tu scrii româneşte xD [ y'know ăşţîâ ]
Sincer mie nu îmi place şcoala dar sunt conştientă că îmi trebuie şi de'aia şi merg acolo.
Citat:Sunt dezordonată, egoistă, rea, nebună, mincinoasă, plictisotoare, leneşă, enervantă, irascibilă, câteodată mă supraestimez, sinceră, realistă, încăpăţânată, rasistă (ţiganii), uneori.Semănăm , şi eu sunt dezordonată, egoistă , rea [ nu mereu dar de regulă da ], nebună , leneşă, enervantă , irascibilă, mă supraestimez, realistă, încăpăţânată D:
În rest.. rasistă nu sunt [ de regulă.. ] şi nici mincinoasă sau plictisitoare nu mă consider.
Cred că e pt. prima dată, dar nu am întrebări. Şedere plăcută.