Deci si prin urmare:
1.Scorpion.
2.Romana.
3. Sincer nu ma iau dupa genuri, ascult orice melodie imi place, excluzand manelele.
4. Toata imi plac imi mod egal. Nu am preferate.
5.Da. E fun.
6.Albastru, desigur.
7.Pai prima in top este desigur seria Twilight. Apoi Harry Potter. Zodia indragostitilor. Scoala de vrajitorie. Gazda (desi inca n-am terminat-o de citit).
8.La fel ca la intrebarea 3. Mai mult ma iau dupa coperta. Mi s-a mai intamplat sa cumpar o carte si sa nu-mi placa. Titlu imi da o oarecare sugestie.
9.Nu, nu am. Nu am avut curajul.
12.Imi plac cele romance.
Si altele. Nu-mi plac in general cele yaoi si yuri, desi mi-a placut la nebunie Gravitation.
13. Ca si la carti ma iau dupa titlu. Atata timp cat sunt scrise frumos, cu descriere si multe alte imi face placere sa citesc orice fel de gen.
14. Ramnicu Valcea.
15.Sincer, chiar daca lauda de sine nu miroase-a bine, cred ca ma pricep cat de cat. Am vrut sa ma duc la cursuri sa ma perfectionez, insa cineva mi-a spus ca sunt prea "batrana" pentru a-mi urma visul. M-am cam debusolat si am renuntat la idee, desi regret.
16.Nu cred.
17. Sigur ca da.
18.Pai sa scriu povesti (ficuri) , sa cant si in general sa ma distrez. Sunt o persoana destu de simpla.
19.La un moment dat am facut basket timp de un an, cred. M-am lasat insa ca timpu' nu mi-a permis. Mi-ar placea tenis. Si in general imi place handball-ul, tenisul de camp si de masa, basketul, voleiul.
21.Iubesc sa innot, sa ma dau cu rolele, dar de dat cu bicicleta nu, pentru ca nu stiu cum.
So...
Nu-mi vine sa cred ca am raspuns la toate intrebarile. Ne mai auzim pe'aici.