Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Heeey ^^

^.^ Hey there Klau!
1 . Sa inteleg ca si tu esti o iubitoare de carti?! Love them :X Soo..autorii mei horror preferati? Hohooo, si inca cati 4 Pe locul 1 este desigur, genialul Stephen King, urmat de Serge Brusollo si Dean R Koontz :X Gonna marry them all -.-' Mai sunt inca zeci , dar scriu EU o carte pana ii enumar pe toti 10 Cartile preferate horror...hmm..de unde sa aleg 39 ar fi cam asa : Toate cartile de Stephen King. Are uneori obsesia de a se cufunda in niste descrieri delirante care sunt destul de iritante pentru incepatori. ^.^ Miezul noptii, Salasul raului, Riurile intunecate ale inimii(Dean R Koontz) , Lacate carnivore (Serge Brussolo) si inca cateva Smile

2. Ma super-mega-ultra bucur ca-ti plac gusturile mele in materie de muzica :X

3. Genul de filme preferat..hmm..HORROR absolutely! hehe ^^" Horror, SF :X , Thriller psihologic siii cand vreau sa ma relaxez aventura 9 I love to watch a horror movie when it rains! :X YUP!

4. Sireturile imi plac numai daca sunt colorate 21 Si sa se asorteze bine cu imbracamintea 4

5. Anime favorite : Naruto/Shippuden , The World God Only Knows , Bleach , One piece , Kimi no todoke, Vampire Knight si sa nu uitam Pokemooooon :X Nu prea ma uit la yaoi/yuri , insa mai degraba m-as uita la yaoi 9

6. Ador animalusesle pufoase si albe 8 Camera mea e plina ^^" jesus christ..-.-'
Te rog nu pomeni de dulciuri! 24 Le halesc cum le vad si apoi devin o hiperactiva fara leac -.-' =)

As vrea sa aud si raspunsurile tale ^.^ Mersi pentru acest calduros bun-venit si sper sa ne mai auzimSmile
TE pupic
Meli&Co

If anyone wants to deny my way of living,
I'll kill everyone they'll ever care about.
Maybe then they'll understand
...a little of my hatred...

Răspunsuri în acest subiect
Heeey ^^ - de KitKat - 10-09-2012, 01:53 PM
RE: Heeey ^^ - de Stormrage - 10-09-2012, 02:04 PM
RE: Heeey ^^ - de KitKat - 10-09-2012, 02:10 PM
RE: Heeey ^^ - de Daria - 10-09-2012, 11:38 PM
RE: Heeey ^^ - de KitKat - 11-09-2012, 09:21 AM
RE: Heeey ^^ - de Clau~ - 14-09-2012, 07:16 PM
RE: Heeey ^^ - de KitKat - 15-09-2012, 12:10 PM
RE: Heeey ^^ - de Clau~ - 15-09-2012, 02:57 PM

Subiecte de discuție similare...