25-05-2009, 05:08 PM
"- Lasa bata Kei nu are rost sa o folosesti impotriva mea. Am venit sa-ti inapoiezi cartile si cd-urile imprumutate de tine. Voiam sa-ti spun doua lucruri: festivalul celor doua scoli a fost amanat pana peste 3 luni, pentru ca directorii vor sa imbunatateasca sistemul iar al doilea motiv pentru care sunt aici e sa-mi iau ramas-bun."
Kei ramasese surprinsa la auzul celui de-al doilea motiv nu intelegea care este faza cu ramas bun, de ce ar spune verisoara ei asa ceva.
"- Mama a decis ca Shinichi si eu sa ne transferam pentru o perioada in America, asta nu inseamna ca trebuie sa profiti de lipsa mea, nu se stie niciodata cand ma voi intoarce, mai devreme sau mai tarziu tot voi reveni."
ooc: anyone
Kei ramasese surprinsa la auzul celui de-al doilea motiv nu intelegea care este faza cu ramas bun, de ce ar spune verisoara ei asa ceva.
"- Mama a decis ca Shinichi si eu sa ne transferam pentru o perioada in America, asta nu inseamna ca trebuie sa profiti de lipsa mea, nu se stie niciodata cand ma voi intoarce, mai devreme sau mai tarziu tot voi reveni."
ooc: anyone