04-01-2011, 10:00 PM
De ce am scris 'HappyLAND here'? Bcz tot ce e in jurul si inauntrul meu e fericire(WTF).
..-cri cri cri-naaaah. Kiddin'.
Cred ca ma stiti sunt'AnnahD.' Cred.
De ce mi`am facut alt cont?
1. mi`am uitat parola.
2. nu eram sigura de user.
3. .3. am trimis eu pe mail da sa dea naiba daca e mailu' corect.(i`mmah little bakka)
Hmm probabil stiti ca ma cheama Ana-Diana. Ca am aproape pasipe (22.04.'97).
Sunt mica de inaltime(1.57) si sunt >//< fat(62 kg la mine e o problema).
e.e Sunt obsedata de laptopul meu(momentan turbez in liniste fara el).Fac rpcuri pe banda cum ar venii(nea fac unu la un an,glumeam fac rar.)
Sunt a. VIII-a oeo(am scris bine 8 nu`?)
I hate mah classmates.
Sunt fan anime de mica(Shaman kind man?! XD ma uitam si habarnaveam pana am descoperit ca`i japonez;A; or salior moon >.<). oUo 10 ani se pun?
Sunt inceata de minte(aka beculetul meu se aprinde greu,pentru ca nu sunt genu'..'....XSJID ASTA`I RASP! OeO' <-asta`i colegamea duh.Deci nu va speriati cand vorbiti cu mine sa zic'Ce?!' .
Asa. e.e nu mai stiu ce sa zic,ask me if it`s somethin' if u wanna know :3.
..-cri cri cri-naaaah. Kiddin'.
Cred ca ma stiti sunt'AnnahD.' Cred.
De ce mi`am facut alt cont?
1. mi`am uitat parola.
2. nu eram sigura de user.
3. .3. am trimis eu pe mail da sa dea naiba daca e mailu' corect.(i`mmah little bakka)
Hmm probabil stiti ca ma cheama Ana-Diana. Ca am aproape pasipe (22.04.'97).
Sunt mica de inaltime(1.57) si sunt >//< fat(62 kg la mine e o problema).
e.e Sunt obsedata de laptopul meu(momentan turbez in liniste fara el).Fac rpcuri pe banda cum ar venii(nea fac unu la un an,glumeam fac rar.)
Sunt a. VIII-a oeo(am scris bine 8 nu`?)
I hate mah classmates.
Sunt fan anime de mica(Shaman kind man?! XD ma uitam si habarnaveam pana am descoperit ca`i japonez;A; or salior moon >.<). oUo 10 ani se pun?
Sunt inceata de minte(aka beculetul meu se aprinde greu,pentru ca nu sunt genu'..'....XSJID ASTA`I RASP! OeO' <-asta`i colegamea duh.Deci nu va speriati cand vorbiti cu mine sa zic'Ce?!' .
Asa. e.e nu mai stiu ce sa zic,ask me if it`s somethin' if u wanna know :3.
Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.
T.O.P&G-Dragon RULEZ