Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hana Kimi

Dumnezeule 24))
In viata mea nu am mai ras asa cum am ras la Hana Kimi 24) Am terminat si eu de vizionat aceasta drama ieri, nici acum nu mi-am revenit xD Mor de ras la fiecare episod.
Personajele alea sunt handicapate rau de tot :]] Super actorii, si-au intrat bine in rol. Mizuki e tare draguta, imi place foarte mult de ea. Este unul dintre personajele mele preferate. Dar mi se pare cam ciudat sa nu-ti dai seama ca e fata o__o adica, pe bune acum, toate trasaturile ei erau feminine, vorbind de fata :]] Doctorul ala e foarte nebun, modul in care si-a dat seama ca e Mizuki e fata :]] Imi plac toate fazele cu el mai ales cand intra in peisaj si tipa aia, i-am uitat numele O_O Care facea poze pe acolo. Cand i-a spus lui ceva de genul "candva imparteam acelasi pat", iar el a inceput sa rada asa isteric si s-a dus sa inchida usa 24) Sa nu auda nimeni. E foarte tare :]] Cand am auzit ca e gay mi-a facut ziua mai frumoasa xD as fi vrut sa vad niste scene mai asa si asa intre el si un alt baiat :]] De asemenea, avea ochii gri, daca nu ma insel. Superb :3
Alt personaj care mi-a placut foarte mult a fost Nakatsu. Genial tipul din toate punctele de vedere. Toate fazele cu el sunt foarte amuzante :]] E foarte tare, mai ales cand dansa acolo cantand ca nu e homo =]]] Si l-a prins juma de scoala in ipostaza aia :]] Cand s-a mutat la Sano si Mizuki in camera a fost foarte tare scena cand si-a adus el aminte cum de a ajuns sa capete camera, iar lui Mizuki ii spusese total o alta poveste =]]]]
Cum as putea uita de Nanba :]] E prea superb, arata atat de bine si e un nebun o_o E asa foarte afemeiat, iar tipul ala(nu stiu cum il cheama) umbla mereu dupa el xD. Mi-a placut faza cand era Sano bolnav si a venit Nanba cu o patura si Mizuki i-a multumit. Si dupa a venit unu cu o patura si tot veneau asa oameni O__O Venisera vreo zece =]]]] Si la final venise si ala care vede fantome, iar Mizuki i-a zis destul si a inceput sa planga :]]]
Sano la fel mi-a placut la fel foarte mult, misterios asa, hot, indiferent :]] La inceput m-a cam enervat, dar dupa mi-a ajuns la inima. Mi-au placut mult momentele lui de betie, devine cu totul o alta persoana atunci cand se imbata :]]
Oscar, tipul ala cu pelerina, imi place de asemenea foarte mult :]] Toate scenele cu el sunt amuzante. Este foarte ciudat, apare asa de nicaieri si apoi dispare :]]

Toate personajele sunt foarte funny, nu exista episod care sa nu imi placa. Tare as vrea sa mai fie un sezon xD
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Hana Kimi - de Aly - 31-01-2009, 09:13 PM
RE: Hana Kimi - de Denny - 02-02-2009, 12:10 AM
RE: Hana Kimi - de AoiButterfly - 13-06-2009, 03:08 PM
RE: Hana Kimi - de Teh2 - 18-10-2009, 02:40 PM
RE: Hana Kimi - de Dementhal - 03-05-2010, 09:47 PM
RE: Hana Kimi - de NecroToXyK - 24-06-2010, 09:02 PM
RE: Hana Kimi - de × azu.kiid × - 20-07-2010, 01:28 AM
RE: Hana Kimi - de midori.isaai - 09-09-2010, 07:41 PM
RE: Hana Kimi - de βεκi - 08-05-2011, 09:03 PM
RE: Hana Kimi - de bebelusa003 - 13-06-2011, 11:40 PM