Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hallow!!!Nice to met'cha

Whhhhaaaaaa 444 ce de primiri tari(geez ma simt ca o plintesa 24).Well let's see Teh.Geez girl ce primire cool si ce ''discurs'' mi-ai oferit and stay flex,i'm a freack 2.I-a hai sa-ti raspund eu la intrebari:

1.Sunt in stare sa scriu tot felul de povesti:SF,drama,comedy etc etc si scriu pentru ca asa ma exprim eu cel mai bine.Uneori,atunci cand fac asta,sentimentele mele din acel moment sunt cuprinse in trairile,ganduri personajelor pe care le folosesc.Este modul meu de a comunica anumite lucruri cel mai bine:scriind.
2.Geez normal ca nu am doar unu.Gravitation,Yuyu Hakusho,Inuyasha,Strawberry Panic etc etc etc(mi-ar lua o gramada sa le insir pe toate ca lista-i tare luunga).Ei bine,ce m-a atras cel mai mult la Loveless a fost faptul ca m-am putut regasi pe mine un pic in Ritsuka si un pic mai mult in Soubi(de-aici si porecla mea Sou-chan 24).Povestea imi place si ea,o poveste nu chiar foarte simpla dupa parerea mea,plina de secrete si de sentimente traite la maxim.Plus ca il adoooorrrrr pe Soubi!!!:X
3.Mie una mi-a placut cum a jucat in Matrix,a fost chiar super.Este un tip aratos ce promite multe dar nu l-as putea numii preferatu meu.

Kaaaayuuuurrrraaaaa puisoruuu meeeeuuuu!!!!Merci de primire scumpo!!!!Te pupa Cezy :8

Răspunsuri în acest subiect
Hallow!!!Nice to met'cha - de Secret Past - 16-12-2009, 01:15 AM
RE: Hallow!!!Nice to met'cha - de Berry. - 16-12-2009, 01:47 AM
RE: Hallow!!!Nice to met'cha - de Secret Past - 16-12-2009, 01:53 AM
RE: Hallow!!!Nice to met'cha - de Kayura - 16-12-2009, 03:02 PM
RE: Hallow!!!Nice to met'cha - de Secret Past - 16-12-2009, 05:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nice to meet you all ^^ Nyx 6 2.925 29-04-2012, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Nyx
  hello! nice to meet you all October 4 3.050 23-08-2008, 02:26 PM
Ultimul răspuns: October