Răspunsuri: 1.445
Subiecte: 59
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
850
Zupi: 36.015 z
05-02-2010, 02:38 PM
(Ultima modificare: 12-05-2012, 10:48 PM {2} de Addeh.)
it may be spoiled .
Eu m-am apucat de foarte multa vreme de el. Imi amintesc ca era inca ongoing cand am dat eu de el o.O sau [ pentru ca ma uitam online pe un singur site ] acolo se unploada saptamanal cate un episod XD ajunsesem bine mersi la episodul 9 si dupa nu s-a mai unploadat nimic : )) and I was very mad how you can understand. Acum cateva zile m-am gandit sa il caut pentru a-l termina, adica mai aveam putin pana la ep. 12 si l-am gasit si vazut.
Ah a fost o serie atat de splendida. Desi ca sa fiu sincera grafica nu mi s-a parut atat de buna. Openingul nu mi-a placut, cam ratat pentru gustul meu personajele au fost foarte dragut construite [ in special Edgar, Raven si Kelpi ~ erau parca ' specifici ' secolului respectiv ] . Ä‚h .... ceea ce nu mi-a mai placut a fost faptul ca actiunea parea sa fie data in reluare , de parca vocile si expresiile personajelor nu erau ' puse ' la timp.
Neluand in seama lucrurile care NU mi-au placut, anime-ul a fost foarte tare. Mi-a placut ideea, povestea mai exact. Ä‚h, a fost de-a dreptul interesant. Prima data cand a aparut Edgar nu stiam ce sa cred despre el o.O nu ma atragea cine stie ce ca sa fiu sincera : ))) mi se parea cam ordinar, sau ceva asemanator. Insa pe parcursul episoadelor pur si simplu nu am putut sa nu il plac. Si l-am adorat pana la final. In schimb, de Raven m-am indragostit din prima clipa in care l-am vazut. Datorita personalitatii sale si felului in care arata. He's so sexy, I have to admit it. Cat despre Kelpi, mi-a placut de el ca o iubea atat de mult pe Lidya . Da, de asta mi-a placut de el. Plus ca era si el foarte dragut desi prea aducea a ' cal ' : )) si, in fine, a fost foarte tare. Mai adaug un plus pentru numele personajelor, foarte reusite.
Sfarsitul a fost interesant si totusi m-a cam lasat in ceata. Va fi oare un sezon al doilea? Sau exista deja unul? Hmm, sincer eu as vrea sa mai fie unul si il consider cam ' necesar '. As vrea sa vad cum rezolva Edgar si celelalte ' probleme ' si cum evolueaza relatia lui cu Lydia. Ah come on, trebuie sa fie un sezon al doilea
Mi-a placut faza in care Edgar a crezut ca s-a culcat cu frumoasa noastra eroina, desi nu o facuse : )) si se duce a doua zi la ea cu flori si o cere de nevasta , mama mia cat de faina a fost faza aia. Cat si atunci cand vorbea cu Raven si l-a intrebat ca ce nume de fata ar fi putut sa spuna in pat, noaptea : )) si Raven i-a zis daca vrea sa i le enumere in ordine alfabetica : )) am murit de ras. Ca si atunci cand erau in trasura, se intorceau D: or whatever si Edgar o tot intreaba pe frumoasa noastra fairy doc. ce nume a spus, si ea tot zicea ca nu mai conteaza : )) sau ceva asemanator si se baga iar Raven in discutie : sa le spun in ordine alfabetica ? :]] iar a fost foarte funny.
Si cea mai dulce faza a fost intr-adevar cea de la final cand am crezut ca Edgar o va saruta pe donsoara pe buze dar de fapt a pupat-o pe frunte. A fost... foarte intensa faza aia.
Ca si nota cred ca i-as da un 8 : )