Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haku

Mi-a placut enorm acest personaj, de la personalitate si caracter pana la Kekkei Genkai-ul lui ce implica gheata, cu precadere jutsu-ul sau special Maky? Hy?sh? (Demonic Mirroring Ice Crystals) care din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai badass din seria originala. La inceput, ca majoritatea dintre voi, am crezut ca era de sex feminin, trasaturile faciale perfecte, parul lung, chiar si imbracamintea pe care o purta (mai ales kimono-ul acela cand l-a intalnit pe Naruto in padure) au contribuit la formarea acestei perceptii. De-abia cand am dat search pe nautopedia am aflat ca de fapt este baiat, ceea ce a reprezentat o reala uimire pentru mine.

Cat despre momentul mortii sale, nici nu vreau sa incep sa explic pe aici ce sentimente puternice m-au trecut cand Zabuza a oferit acea marturisire emotionanta dupa ce Kakashi l-a asezat langa trupul neinsufletit al lui Haku....ochii mei se umezisera la fel si nasul, de-abia m-am abtinut sa nu plang ca o femeie T_T.

Cu adevarat Haku a reprezentat personificarea perfecta a ceea ce inseamna sa fii un shinobi adevarat in lumea Naruto: spirit de sacrificiu, loial, incoruptibil, cinic, fara ca un moment sa se indoiasca de motivatiile sale sau ale lui Zabuza oricat de meschine sau nedrepte ar fi fost acestea. Intr-adevar, intr-un final nevinovatia si candoarea sa au iesit la suprafata umbrind toate aceste trasaturi, dar asta nu neaparat a dovedit ca, fiind atat de bun si inocent, poate nu era facut pentru a fi un ninja, ci mai degraba ca a incercat pe cat posibil sa foloseasca propriile metode pentru a se achita cu acelasi succes de cerintele unui astfel de titlu, la fel ca si Naruto de altfel.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

Răspunsuri în acest subiect
Haku - de the_death_goodies - 16-04-2009, 12:10 AM
RE: Haku - de roxana_hinata - 20-08-2010, 09:56 PM
RE: Haku - de Biscu' iz back ^^ - 10-01-2011, 12:09 PM
RE: Haku - de •нąкü• - 20-01-2011, 03:28 PM
RE: Haku - de Fiction - 26-09-2012, 09:51 AM
RE: Haku - de DeDal N. - 05-04-2014, 06:05 PM
RE: Haku - de Romania - 05-04-2014, 10:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)