23-01-2012, 06:19 PM
(Ultima modificare: 23-01-2012, 06:24 PM {2} de a beautiful lie.)
sunt din braila(e un mic orasel din Romania )filme,seriale care mi-au placut: koizora,the vampire diaries,twilight,you're beautiful,the name of rose(drama,fantasy,comedii,politiste si romance-depinde de film)
Nu stiu ce sa zic de topicul la Fan Art(sunt o fire indecisa)
Carti......o gramada:nu plange sub clar de luna,evermore(gen twilight si jurnalele vampirilor care mi-au placut mult),alchimistul,sa vii ca o parere,sarutul de foc(pavel corut),dracula,romanele politiste ma pasioneaza....
Muzica rock este genul care ma reprezinta acum(versuri au impact emotional) si se muleaza pe trairile mele.Inca mai am o paiune pt cei de la Cinema Bizarre...insa imi place si TH,Coldplay,The Gazette,Muse.
La capitolul vise ei bine........sa zicem ca orice as deveni vreau sa imi fac bine meseria si sa fiu respectata
Desene in special in creion(culorile mai putin in ultimul timp)
thanks for questions...[posturi unite]
multumesc ,Sara!
anime:Nana si The Hell girl(nu am urmarit prea multe)
am mai multe fructe preferate:cirese,portocale,struguri...
Nu stiu ce sa zic de topicul la Fan Art(sunt o fire indecisa)
Carti......o gramada:nu plange sub clar de luna,evermore(gen twilight si jurnalele vampirilor care mi-au placut mult),alchimistul,sa vii ca o parere,sarutul de foc(pavel corut),dracula,romanele politiste ma pasioneaza....
Muzica rock este genul care ma reprezinta acum(versuri au impact emotional) si se muleaza pe trairile mele.Inca mai am o paiune pt cei de la Cinema Bizarre...insa imi place si TH,Coldplay,The Gazette,Muse.
La capitolul vise ei bine........sa zicem ca orice as deveni vreau sa imi fac bine meseria si sa fiu respectata
Desene in special in creion(culorile mai putin in ultimul timp)
thanks for questions...[posturi unite]
multumesc ,Sara!
anime:Nana si The Hell girl(nu am urmarit prea multe)
am mai multe fructe preferate:cirese,portocale,struguri...