12-10-2010, 06:07 PM
Hey ! Welcome to AnimeZup ! Ne bucuram sa te avem printre noi ! Te cheama Miley ? Ei bine si eu te cred ! ^^ Ador numele acesta. Deci.. si eu o iau pe urmele lui Obsession.. nu prea ma am cu engleza asa ca nici eu nu o sa pot vorbi cu tine in engleza.. L.A. ?! In locul tau ramaneam acolo. Sunt sigura ca e minunat pe acolo nu ca in Romania. O tara de nebuni unde se poate intampla orice. Cu atatia tigani si aurolaci nici nu ma mir ca in fiecare zi sunt alte stiri la TV.. Doar e Romania nu ? Tara tuturor posibilitatilor ! :]]
Deci.. nu am citit ce ti-au zis ceilalti insa vreau sa iti pun si eu cateva intrebari :
* Ce zodie esti ?
* Si acum daca te-ai mutat in Romania in ce oras locuiesti ? [ daca te-au intrebat si ceilalti intrebarile acestea.. Sorry dar nu am citit mai sus :]] ]
Deci sper sa fi un user activ si sa iti faci multi prieteni ! Inca o data iti urez bun venit si sa te distrezi ! Ne mai citim pe aici ! ^.^
Chuu ^_____^
Deci.. nu am citit ce ti-au zis ceilalti insa vreau sa iti pun si eu cateva intrebari :
* Ce zodie esti ?
* Si acum daca te-ai mutat in Romania in ce oras locuiesti ? [ daca te-au intrebat si ceilalti intrebarile acestea.. Sorry dar nu am citit mai sus :]] ]
Deci sper sa fi un user activ si sa iti faci multi prieteni ! Inca o data iti urez bun venit si sa te distrezi ! Ne mai citim pe aici ! ^.^
Chuu ^_____^