Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hälsningar

@Alya: Mersi de urari! Pai, sa vedem:
1. Nu sunt un om care sa urasca in mod constant, de fapt imi trece foarte repede daca se intampla sa ma enerveze ceva, deci depinde de moment... as spune totusi ca imi detest lenea (cum e prezenta constant prin preajma mea)
2. 29 Decembrie => Capricorn
3. Habar n-am, watermelon?
4. I'm on my way to an academic life... it seems

@Negura: Tack för hälsning mig! Suedeza - norvegiana - suedeza, merge treaba... Dar, ca sa raspund la intrebare: nu pot sa spun ca am ascultat prea mult black romanesc, doar post 2009 Negura Bunget (adica Din Brad), Dordeduh (deci tot Negura Bunget), pre 2009 Negura Bunget si Kistvaen (ce are o latura interesanta cum ca ar combina si ceva doom prin muzicile lor)... dar formatiile astea spun ca black-ul din Romania e bun, desigur face parte din perioada noua a blacku-ului ce include diverse experimente (iar black-ul e excelent pentru a se putea face astfel de lucruri), desigur Wiccan Rede si perioada de inceput a Negura (cum Wiccan a devenit Negura) seamana cu a doua perioada din cele 3 (deocamdata, dupa credintele mele) perioade de existenta ale acestui gen, dar se si incadra in acea perioada de timp... Acum sa compar ce-i la noi cu ce-i in Norvegia, tara de origine a genului e putin cam tras de par, desi trupele astea merita pomenite ca excelente (Negura (si tot ce tine de ea) facand parte din elita mondiala) sunt prea putine, iar in moldova o sa gasesti multe formatii de folk metal (deci mai mult inspre death), ceea ce duce la o slaba cunostinta asupra underground-ului romanesc de black... si totusi nu cred ca mai e vreo trupa ce se poate intrece cu Hupogrammos/Sol Faur ori Negru in compozitii, cel putin la noi (Kistvaen au fost o surpriza placuta, dar mai au... de-abia au rasarit).

@Uberwald: In sfarsit! Ma rodea curiozitatea de ceva vreme, sa tot fie un an si ceva :)), intr-adevar diferit albumul, contine elemente nu la fel de catchy ca perioada de mijloc a carierei lor, dar briliante fara-ndoiala. Departer e cantecul de suflet de pe album, vocea lui Renkse e mirifica, dar Krister Linder face ca totul sa intre-ntr-o alta dimensiune, iar albumul se-ncheie... ma lasa fara cuvinte. In fine, mai spre mijlocul albumului, trebuie sa fii atent ca sa apreciezi cantecele la adevarata lor valoare, altfel o sa cazi in plasa asa numitei plictiseli - lucru care mi s-o-ntamplat la primele ascultari... hehe, dar ma opresc ca iar fac un ditai postul si sperii copiii mici si inocenti :).

Răspunsuri în acest subiect
Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 12:42 AM
RE: Hälsningar - de DeDal N. - 04-02-2011, 01:01 AM
RE: Hälsningar - de Lia - 04-02-2011, 01:10 AM
RE: Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 01:18 AM
RE: Hälsningar - de Nidryne - 04-02-2011, 12:42 PM
RE: Hälsningar - de Lia - 04-02-2011, 01:11 PM
RE: Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 02:11 PM
RE: Hälsningar - de ultimate wulf - 04-02-2011, 05:56 PM
RE: Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 07:42 PM
RE: Hälsningar - de Wunderbar - 07-02-2011, 03:15 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: