03-08-2008, 03:39 PM
Well Hello O.O'
Am sa fac o prezentare mai scurta (de data asta XD) si am sa spun doar lucrurile mai importante...apoi daca mai sunt intrebari am sa raspund la ele cu placere ^ ^'
Nume real : Irene
nicknames : Kami, Juki, Seek-o-Kami, Mini Zozzi, Shamu, Phiphi
Varsta: 17 ani
Zodie: Rac
Anime : Death Note, Majin Tantei Nougami Neuro, D.Gray-Man, Deus Machina Demonbane, Rozen Maiden, Elfen Lied
Manga: Death Note, Urooboe Uroboros, Hello Baby, Princess Ai, Rozen Maiden, Cat Street
Ascult Jrock si sunt fana de un an si cateva luni O.O'
Am multe trupe care imi plac, dar preferatele mele raman:
Nightmare (<3) , Luna Sea , Deluhi si Mix Speaker's Inc.
Nu am postat toata lista pentru ca sunt cam 30 si ceva de trupe si nu am chef sa plictisesc pe cineva XD
So, daca mai sunt intrebari am sa raspund la ele cu placere n_n ador intrebarile XDDD
Am sa fac o prezentare mai scurta (de data asta XD) si am sa spun doar lucrurile mai importante...apoi daca mai sunt intrebari am sa raspund la ele cu placere ^ ^'
Nume real : Irene
nicknames : Kami, Juki, Seek-o-Kami, Mini Zozzi, Shamu, Phiphi
Varsta: 17 ani
Zodie: Rac
Anime : Death Note, Majin Tantei Nougami Neuro, D.Gray-Man, Deus Machina Demonbane, Rozen Maiden, Elfen Lied
Manga: Death Note, Urooboe Uroboros, Hello Baby, Princess Ai, Rozen Maiden, Cat Street
Ascult Jrock si sunt fana de un an si cateva luni O.O'
Am multe trupe care imi plac, dar preferatele mele raman:
Nightmare (<3) , Luna Sea , Deluhi si Mix Speaker's Inc.
Nu am postat toata lista pentru ca sunt cam 30 si ceva de trupe si nu am chef sa plictisesc pe cineva XD
So, daca mai sunt intrebari am sa raspund la ele cu placere n_n ador intrebarile XDDD