13-11-2010, 01:00 PM
(12-11-2010, 11:43 PM)Teh A scris: Bună, Panzer, bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine pe aici : )Fiecare cu pasiunile lor, cred ca pana la urma e o chestie psihologica cum pe noi ca barbati ni se pare interesant o legatura intima intre 2 femei si ni se pare aiurea intre 2 barbati la fel viceversa pentru voi.In fine, cum spuneam fiecare cum prefera, iar despre film, ne referim la anime sau orice film?
( by the way, interesant nickname )
Am avut şi eu o tentativă de a mă uita la shoujo-ai, dar anime-ul a fost atât de fail încât nu am mai încercat, în schimb am citit nişte manga. Deşi nu sunt aşa mare fană. Like other girls, I guess, prefer yaoi / shounen-ai * laughs * tipic, probabil.
Anime-ul respectiv nu l-am vizionat. =)
Şi ca să nu trec pe aici fără vreo întrebare...Ăh, ai vreun film preferat?
Anyway, şedere şi postare plăcută. Ne mai vedem pe site.
(13-11-2010, 01:29 AM)Stefy Sayuri Hea A scris: Welcome,sper sa te simti cat mai bine aici,sa-ti faci cat mai multi prieteni si...la cat mai multe postari.Am o intrebare,iti plac filmele coreene?Daca da,care e preferatul tau?Ce parere ai despre Coreea de Sud,si despre k-music?Si last,but not least,care e anotimpul tau preferat?Have fun on Animezup! ^ ^
Prea multe filme coreene nu prea am vazut, ce imi aduc aminte este un anime, numit Wonderful Days, tema SF,( una din preferintele mele) si a pot sa zic ca a fost ok,in rest despre Coreea am parerea ca este taramul Starcraftului, chiar ma uitam la niste mecuri si chiar a devenit un cult pe acolo,( sunt si eu fan Stacraft si inteleg idee, dar totusi...).Muzica coreeana nu prea am ascultat, mai mult japoneza dar probabil o sa incerc sa vad. Si ca sa termin, anotimp preferat, as alege vara, dar pana in 25 de grade. Dupa nu-mi mai place.
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT