Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Guilty Crown

#1
[Imagine: 250px-Guilty_crown.jpg]

Da, da, deci, nu ma pricep prea bine sa povestesc asa ca va ajuta numai bine wikipedia si un trailer.

Mie chiar mi-a placut anime-ul asta, chiar daca eu nu sunt fana infocata mecha, dar nu m-am putut abtine fiindca m-a captivat de la primul episod. Povestea e interesanta, grafica e geniala, datorita ei am stat cu ochii pe ecran fiecare secunda din fiecare lupta, aratau awesome, mai ales cele din primele episoade.
Nu stiu cum sa-mi organizez postul... sa incep cu personajele, de la Shu. Desi la inceput nu te atrage in vreun fel, adica pe mine nu m-a impresionat, era prea las, dar dupa ce moare o anumita persoana tot personajul lui devine interesant, adica pe dinafara, el defapt va ramane mereu dragutul baiat ce uraste sa omoare oameni/razboaiele etc.. Nu m-am asteptat la sfarsitul pe care l-a avut, care e alta bila alba pentru anime, nu e genul de "full happy ending" si nu am putut sa prezic tocmai corect ce avea sa se intample adica eu credeam ca Shu va muri si nu ca va pati acel lucru (argh, urasc sa evit spoilere).
Dar personajul meu preferat nu a fost el, ci Gai, e printre putinele personaje la care am plans cand a murit DE DOUA ORI si imi place caracterul lui, sa nu mai mentionez aspectul sau 65 . Apoi, dintre personajele principale, este Tsugumi, fata asta e un geniu la doar 14 ani, adica ceilalti depind mult de ea, mai mult decat lasa anime-ul sa se vada, iar ea e foarte rea si incapatanata, dar tot cute ramane. 21 Fiindca mi-e lene sa listez toate personajele care mi-au atras atentia, doar ii voi mai mentiona pe Daryl, Inori(aici mai mult vocea ei si fidelitatea) siii Ayase.
Povestea am spus deja ca imi place, ideea asta cu voidurile mi se pare chiar interesanta, actiune este din plin si sfarsitul, sincer, nu stiu daca sa imi placa sau sa il urasc, nu m-am asteptat sa moara anumite persoane, nu am putut prezice aproape nimic pana nu am vazut "deceased" pe wikia la un personaj, nu stiu cine m-a pus sa arunc singura in mine cu spoilere, mi-am stricat o parte din dispozitie atunci.

A, da, si muzica e geniala, aleasa cum trebuie si cand trebuie, plus ca ador primul opening.

Oricum, astept pareri, critici, de toate.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#2
Mi-a placut acest anime, dar nu l-as trece intre preferatele mele, tocmai din cauza ca a avut, dupa parerea mea o idee foarte buna, pe care au reusit sa o buseasca cu niste clisee. Nu-mi place cum s-a terminat, si de asemenea nu mi-a placut cum a evoluat Shu. Dar aici e doar parerea mea personala.
Per total insa, m-a prins serialul, motiv pentru care l-am si vazut pe tot intr-o noapte. Grafica e foarte buna, muzica mi s-a parut exceptionala, cum a mentionat si Aggie mai sus sunt niste personaje foarte puternice, care poate meritau mai mult screen time. Merita vazut, macar pentru astea.
[Imagine: inoricopy.png]

#3
Deci lan vazut acum 2 zile. Per total nu mi-am pierdut timpul degeaba.
Grafica e ok, fiind al doilea Mecha care lam vazut,sunt multumit.exagerează ei acolo pe prietenia între personaje,unele chestii erau
previzibile dar totuşi mia lasat o impresie buna. Sfârşitul a ieşit umpic din banal dar nu a impresionat.În,asta cel putin arată ce au facut personajele pe urmă.Deci pot zice că îl pot recomanda.
Asa,personajele au fost simpatice,chiar daca a dat umpic a tenelovela la faza cu familia Lu ala( Shu parcă).
Nota 8,spor la vizionat si scuzati eventualele greşelii,nu sunt pe pc xDD
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)