Răspunsuri: 282
Subiecte: 8
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
275
Zupi: 6.381 z
Hai ca incepe sa-mi placa
Dap, Pandora Hearts e. Mda, cine nu l-ar recunoaste pe unul din cei mai oropsiti copchii ? Cine n-a vazut anime-ul, of course.
Nu am vazut inca anime-ul, e de mult pe lista si de cand tot zic ca-l incep si ma domina leneaaaa, dar e cumva Hakushaku To Yosei [ Earl and Fairy ] ? Nu prea sunt singura, adica hinturile spun totu', da' cum nu l-am vazut, brunetu' din screenshot ma cam induce in eroare. Ah, uite si cateva bucle din parul ... Lydiei, nu?
Ma rog, astept confirmarea =D.
Răspunsuri: 330
Subiecte: 10
Data înregistrării: Nov 2008
Reputație:
146
Zupi: 4.087 z
Da, Earl and Fairy este.M-am gandit eu ca nu a vazut multa lume animeul, de aceea am si pus niste hint-uri atat de usoare...si oricum, mai bine asa decat sa stai sa-ti storci creierii.Iar personajul ala brunet e cel mai sexy (dupa parerea mea) din tot animeul, il cheama Kelpie iar faza din screen e de-a dreptul hilara
Ok, acum ca ai confirmarea, succes cu nextu ^^
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Reputație:
275
Off topic:
Nu, ca tu zici bine, chiar e sepsi tipu'... Are niste ochi... alalaaa . Uhm, pai aveam de gand sa-l vad vara trecuta, chiar il incepusem, dar nu stiu ce am facut si lenea bineinteles si asa am reusit sa uit de el. Nu sunt genul care se tine de anime-uri. Pandora Hearts si Kuroshitsuji au fost singurele pe care le-am urmarit cu sufletu' la gura si intr-un timp destul de scurt [ la mine o saptamana e putin ]
Revenind. My turn:
http://i157.photobucket.com/albums/t67/m...ver/11.jpg
Pai mie imi pare destul de usor. Adica anime-ul e destul de vechi si majoritatea celor pe care-i cunosc l-au vazut deja si, nush, cred ca e destul de usor de recunoscut, de aceea nu va pun hinturile acum. Si totusi, in caz ca aveti nevoie, nu ezitati sa cereti si voi reveni cu un edit.
Răspunsuri: 1.445
Subiecte: 59
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
850
Zupi: 36.015 z
Nu sunt foarte sigură așa că o să aștept și o confirmare în caz că există una.
După grafică și personaje eu aș zice că este vorba despre Rozen Maiden
nu l-am văzut deci nu sunt sigură.
Reputație:
275
Intr-adevar, Teh, Rozen Maiden este.
N-o suport pe Shinku, caci ea e in ss, da' daca bagam unul cu Suigintou ar fi fost mult mai usor de recunoscut.
Alalaaa ce amintiri ma napadesc . Revenind, daca tot ai confirmarea, asteptam urmatoru' screenshot ^^.
Reputație:
850
Ok ok, atunci voi pune următorul ss. Scuze de întârziere.
next : http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire2/...0_full.jpg
să vedem... chiar nu ştiu ce să dau la hints, dar cred că ar trb să adaug ceva....
~ vampiri.
[ adaug pe parcurs dacă e , că nu am idee de hint momentan . şi poate e deajuns ăla . ]
Reputație:
146
Hellsing
Da, a fost usor ...revin imediat cu nextu
next: http://img641.imageshack.us/img641/3683/35335275.png
hint: pai... tipul din imagine este personaj principal si nu este chiar un om...de fapt, tot animeul se invarte in jurul acestor entitati care reprezinta insasi viata sau asa ceva ; 26 ep...revin cu hinturi daca mai e nevoie
hint2: incepe cu M; adventure, drama, fantasy, supernatural;
Legile lui Murphy:
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
*My anime list*
Reputație:
850
20-02-2010, 12:38 AM
(Ultima modificare: 30-01-2012, 06:39 PM {2} de Addeh.)
Pff, să vedem... după o delungă căutare : )) şi evident după ce mi-ai dat litera [ adică ne-ai dat ] cu care începe anime-ul, am găsit o posibilă variantă.
Mushishi
Desigur că nu sunt sigură aştept confirmare dacă există .
Edit : http://i45.tinypic.com/21ahl76.jpg
Reputație:
146
Kimi ni Todoke?
Imi pare al naibi de cunoscut personajul .Si totusi n-am vazut animeul (inca) .Deci?
Legile lui Murphy:
*
*
*My anime list*
Reputație:
850
Eu mă gândisem că poate e Naruto [ sau Naruto Shippuuden ] . După grafică. Seamănă cu un personaj dintr-un anumit episod ... nu mai ştiu exact care , în care a fost prinsă ... era un jinchuriki sau ceva asemănător [ nu mai ştiu sigur cum se numea ].
ăh, nu sunt sigură dar doar la asta mă puteam gândi
* nu văd asemănarea cu Kimi ni todoke o.o
|