Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Greetings, loved ones!

Hello, darlings. 4

Daca ati fost suficient de draguti sa dati click pe topicul meu, trebuie sa scriu ceva aici ca sa nu va plictisiti, nu? But where to begin...Well, let's start with the basics:

Eu sunt Ama, sunt din Vestul tari si imi plac alunele prajite in miere. [nu, nici sa nu indrazniti sa sugerati ca nu sunt bune, peanuts are awesome, okay?]

Sunt intr-o amoroasa pasionala cu e-book-reader-ul meu si am nevoia compulsiva de a cumpara pantofi [to be fair, I have really big feet. E greu sa gasesc pantofi care sa mi se potriveasca perfect, asa ca atunci cand ii gasesc, sar pe ei si ii cumpar. E imposibil sa ai PREA MULTI pantofi]

Ma consider cinefila si dependenta de seriale, animeurile mele si mangaurile mele TREBUIE sa fie cu batai badassy. Marea mea dragoste in materie de anime e FMA, autorul meu preferat e Nabokov, am o relatie de love/hate care inclina mai mult catre love cu Doctor Who si, pentru ca sunt in parte masochista, am reusit sa fac o pasiune pentru A Song of Ice and Fire [probabil pentru ca imi place teribil de mult sa mi se franga inima cand personajele mele preferate mor sau sunt chinuite? I blame it on years of reading fanfiction]

Intrebarile sunt optionale, dar binevenite, I promise I don't bite. Much. 4

Hugs,
Ama. Zuppy04

Răspunsuri în acest subiect
Greetings, loved ones! - de Amarantha - 25-06-2012, 01:06 AM
RE: Greetings, loved ones! - de Lia - 25-06-2012, 02:00 AM
RE: Greetings, loved ones! - de Amarantha - 25-06-2012, 02:12 AM
RE: Greetings, loved ones! - de Lia - 25-06-2012, 02:18 AM
RE: Greetings, loved ones! - de Aly - 25-06-2012, 02:21 AM
RE: Greetings, loved ones! - de Amarantha - 25-06-2012, 02:37 AM
RE: Greetings, loved ones! - de Cherie - 25-06-2012, 09:18 PM
RE: Greetings, loved ones! - de Amarantha - 25-06-2012, 11:54 PM