11-12-2009, 05:58 PM
*fuc*in' crazy girl mode* WAAAAAAAAH TT^TT Faceti-mil pe Shiro al meu bine sau va desfigureeeez!!:(( Bine ca macar a venit Niiro T^T dar nu-mi convine ca nu a venit mai devreme :-< Ce lume cruda! O.o de ce lui Shiro? el e un baiat bun, dragutz si furmos T^T nu era necesar sa i se intample ceva T^T me iz gonna cry 'cuz me loves that boy!
Plis girls, chiar si cu o cicatrice, nu ma intereseaza! dar s fie in regula! O.o nu-l vreau traumatizat pe viata (desi probabil nu cred ca s poate) Dar minunea pe nume Niiro poate sa schimbe mult, asadar i'm preying to Him :-" *To Niiro*:Sa nu-l lasi pe Shiro al meu *whatever, al tau* sa ramana traumatizat... mai bine il stiu traumatizat de TINE decat de altii (desi chiar tu esti trauma aia >.<)
Anyhow, pls girls, make my beauty to feel better T^T
P.S: V-am spus yo k tipii aceia vor fi morti =))trebuia sa-i lase pe toti fara mandrie ! >.< *to the dead ones*:Feel that pain, BASTARDS! [ii clar ca is pusa pe cearta d cand am venit din club =))] Shiro doesn't deserve that! Imi pare rau ca nu i-a lasat Niiro inca putin in viata ca sa sufere >:) Begging for being killed:X
Da, deci, Myuuuuu, my meany, sa stii ca astept continuarea :-"
*back to za crazy girl mode*
Plis girls, chiar si cu o cicatrice, nu ma intereseaza! dar s fie in regula! O.o nu-l vreau traumatizat pe viata (desi probabil nu cred ca s poate) Dar minunea pe nume Niiro poate sa schimbe mult, asadar i'm preying to Him :-" *To Niiro*:Sa nu-l lasi pe Shiro al meu *whatever, al tau* sa ramana traumatizat... mai bine il stiu traumatizat de TINE decat de altii (desi chiar tu esti trauma aia >.<)
Anyhow, pls girls, make my beauty to feel better T^T
P.S: V-am spus yo k tipii aceia vor fi morti =))trebuia sa-i lase pe toti fara mandrie ! >.< *to the dead ones*:Feel that pain, BASTARDS! [ii clar ca is pusa pe cearta d cand am venit din club =))] Shiro doesn't deserve that! Imi pare rau ca nu i-a lasat Niiro inca putin in viata ca sa sufere >:) Begging for being killed:X
Da, deci, Myuuuuu, my meany, sa stii ca astept continuarea :-"
*back to za crazy girl mode*
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]