16-08-2012, 08:22 PM
- Nu sunt o persoana importanta. Dar sunt un om care a trecut prin ce treci tu si care stie ca, odata ce ai inceput sa fii cu o astfel de persoana, chiar si daca ai trecut printr-o deceptie, chiar daca te-ai despartit de acela, iti este greu sa mai renunti sa fii cu un om din aceeasi "categorie", ca sa spun asa (nu ca cealalta ti-ar deveni brusc indiferenta). Si asta pentru ca ai declansat asta prin acceptarea primei relatii de acest fel.
- Serios, si tu ai trecut prin ce trec si eu? il intreba Shuichi cu un glas mirat, privindu-l sfios in ochii de un albastru fermecator.
- Da... ii raspunse el eliptic.
- Si, din cate am inteles eu, nu-ti place asta?
- Nu ma intelege gresit, probabil crezi ca nu ma complac in situatia in care ma aflu, dar, dupa cum vei vedea, ma complac!
Si spunand aceasta ...
...i mangaie fata usor si i zambeste.
-Ce ciudat...parca aveai ochii verzi...
-Ochi mei sunt verzi cand sunt neutru sau fericit si au o nuanta de albastru cand sunt trist...Imi pare rau dar mi-am amintit de...Haruki...a fost primul meu iubit. El e cel care...
- Serios, si tu ai trecut prin ce trec si eu? il intreba Shuichi cu un glas mirat, privindu-l sfios in ochii de un albastru fermecator.
- Da... ii raspunse el eliptic.
- Si, din cate am inteles eu, nu-ti place asta?
- Nu ma intelege gresit, probabil crezi ca nu ma complac in situatia in care ma aflu, dar, dupa cum vei vedea, ma complac!
Si spunand aceasta ...
...i mangaie fata usor si i zambeste.
-Ce ciudat...parca aveai ochii verzi...
-Ochi mei sunt verzi cand sunt neutru sau fericit si au o nuanta de albastru cand sunt trist...Imi pare rau dar mi-am amintit de...Haruki...a fost primul meu iubit. El e cel care...