23-02-2008, 12:25 PM
Pai cred ca papusa ...>.<
Vara umblu dupa miere
Iarna dorm sa prind putere
Vara umblu dupa miere
Iarna dorm sa prind putere
Ghicitori
|
25-02-2008, 04:37 PM
fleeting ray
Ryoko A scris:Vara umblu dupa miere Ia mai gandeste-te ... >.< Nu e ursul? ... Albina o face [mierea] si umbla dupa polen ._. But nevermind Acum, la tine e ... Soarele? -.-" daca gresesc ma impusc [sau nu xD] Me now Sunt aici si chiar acolo ... Fara mine tu nu pleci ... Am culori ca tu ma vrei, Sunt purtata peste tot :4: Sper sa fie usor [daca e greu, lasati msg si o schimb ]
14-08-2008, 03:58 AM
Raspunsul la chicioare anterioara .
Sunt aici si chiar acolo ... Fara mine tu nu pleci ... Am culori ca tu ma vrei, Sunt purtata peste tot Cred ca este vb de incaltaminte sau haine ??? Daca e asa raspundeti si la a mea Iepurele cand urca , dealul ce face ?
15-11-2008, 08:26 PM
merge
acum a mea: 4 maini 4 picioare 40 de unghisoare 9 luni de te-ai gandi de ghicit n-ai mai ghici sper sa nu fie prea grea ja ne
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!
Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star) Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke- chibi and monkey
29-11-2008, 01:03 AM
Ba este grea
Daca avea numai maini si picioare ma gandeam la caracatita...dar daca zici ca are si unghii m ai bagat de tot in ceata ..sa ne dai raspunsul ca sunt curioasa ce era Acum eu: Ce-i in luna, nu-i in soare; Ce-i in tren, nu-i in vapoare; Ce-i in Anglia si-n Franta Si de doua ori in Constanta?
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
01-12-2008, 09:05 AM
decu gicitoarea o stiu de la bunica si in seamna mama cu copil in burta(limbaj popular) adica mama ravida pt k sunt 2 maini ale ei si 2 maini ale copilului,20 de unghi mama,20 cpopilul shi ultimul rand a fost un indiciu'NOUA LUNI de te-ai gandi de ghicit n-ai mai ghici' e simplu.
acum a ta care e shi mai grea mmmmmmmmm nu stiu cred ca litera T nu stiu singur sa-mi dar raspuns plz daca-i bn [-o< Nu-l
Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star) Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke- chibi and monkey
01-12-2008, 01:48 PM
E cumva ecoul? Nu sunt sigura dar daca zici ca incepe cu "e"..
Iar la ghicitoarea cealalta nu m-as fi gandit in veci la femeie gravida La mn raspunsul era litera N.. oricum ai fost p'aproape Acum urmatoarea: Ce au toti oamenii , numai Adam si Eva nu au avut? ( nu e legat de fizic) hai ca e usor..
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
02-12-2008, 06:32 PM
cred ca sunt hainele pt k adam si eva nu aveau haine
acum a mea Soricel cu aripioare Poarta numele de floare. hai k asta e mai usoara
03-12-2008, 01:39 AM
liliacul
Oglinda cerului
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list* |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |