29-01-2010, 11:27 AM
Cea mai mare placere mi-o face SF-ul mie personal. E un gen complex, amplu si plin de idei care nu le poti regasi mai nicaieri pana la urma. Mai presus de atat, mi s-a demonstrat (odata ce am inceput sa citesc serios colectia Nautilus) ca genul SF presupune mult mai mult decat nave spatiale si aventuri ciudate ale tehnologiei. Cele mai bune exemple de asa ceva ar fi "Lumea inversa" a lui Christopher Priest, "Fluviul vietii" de Philip Jose Farmer, "Vorbitor in numele mortilor" scrisa de inegalabilul Orson Scott Card si, bineinteles, "Dune" a lui Frank Herbert. Doar cateva dintre preferatele mele si care dovedesc fara urma de tagada ca genul e MULT mai mult decat am fi tentanti sa credem.
Personal ma opun ideii de putin din fiecare intr-o carte fiindca iese o salata asa unde e greu de stiut ce anume trebuie luat in considerare intr-o carte. Personajele umane, caracterizate bine, ofera literaturii toate condimentele de care are nevoie.
Personal ma opun ideii de putin din fiecare intr-o carte fiindca iese o salata asa unde e greu de stiut ce anume trebuie luat in considerare intr-o carte. Personajele umane, caracterizate bine, ofera literaturii toate condimentele de care are nevoie.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.