Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ganduri Arzatoare [yaoi]

OMG!!! deci dau aici peste un fic absolut condimentat din punctul de vedere al actiunii :X =P~ cred ca e printre cele mai interesante ficuri pe care le-am citit in ultima vreme.

in primul rand, ador ideea unui asasin care poate citi si controla ganduri, se potriveste de minune cu modul meu de a gandi. desi pana sa ma prind cum sta de fapt treaba, chiar am crezut ca e vorba de genul de shooter, si cand colo el convinge oamenii sa se omoare singuri, si practic, nu poate nimeni sa-l acuze de nimic:X

sunt foarte curioasa cu privire la motivul pt. care nu poate sa-i citeasca gandurile acelui om... dar totusi imi e mila de Marko, ca nu-si da seama de intentiille perverse (sper sa fie cat mai perverse) ale lui Dante. ai zce ca dupa atata vreme de citit ganduri a inceput sa le asocieze cu expresiile si gesturile persoanei respective, dar uite ca mai sunt si cei care lasa totul in seama talentului si pe urma fac taraboi cand nu le iese.

si legat de secventa in germana... sweet! adik, fac germana de patru ani de zile si probabil ca nici peste doi de-acum incolo nu voi putea formula ceva atat de fluent cum ati facut voi. in plus, e un progres ca nu ati creat personaje cu tipicul aer japonez si v-ati indreptat si spre alte nationalitati. chiar faceti o treaba foarte buna, si nu am observat discrepante intre modul vostru individual de a scrie.

So... cand vine nextu? pt. ca sunt opersoana foarte nerabdatoare si daca ma lasati sa mai astept mult, o sa iau numai note de patru din cauza neatentiei, pt. ca nu o sa-mi pot lua gandul de la ficul asta si de la altele.
Plss, next chapter soon! :pls:
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde

Blog - October Nights

Răspunsuri în acest subiect
Ganduri Arzatoare [yaoi] - de Sol - 31-12-2009, 02:17 AM
RE: Ganduri Arzatoare [Yaoi][ Kaname♥Gackt & Isoo° ] - de October - 10-01-2010, 11:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ganduri. Unix 0 2.379 10-06-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: Unix
  Ganduri.. Gabi Miau 0 1.746 02-04-2012, 10:03 AM
Ultimul răspuns: Gabi Miau
  Ciudate si imprastiate ganduri Evvie. 3 3.093 21-02-2012, 07:39 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Sentimente si ganduri yaoi maniac 0 2.316 22-06-2011, 02:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Ganduri... Pixxie.' 4 3.711 04-04-2011, 10:08 AM
Ultimul răspuns: AngelWithBrokenWings