10-10-2012, 04:44 PM
Ce sunt alea "degezii"? Asta inainte de orice.
Corecteaza te rog putin textul. Conceptul nu e rau din ce se intelege ca idee a ce ai vrut sa faci; dar corecteaza totusi textul sa fie si el mai usor de citit si mai usor de digerat.
Urmatorul paragraf, de exemplu, e o fraza intreaga. Eu personal nu pot citi asa ceva.
Daca simti ca nu te descurci cu gramatica, mi se pare ca inca activeaza la noi pe site un grup de proofreading si corectura. Daca simti ca ai lacune mari, apeleaza la ajutorul lor. Nu poate fi decat o imbunatatire pentru textul tau.
Citat:Dumnezeu a zis ,,cere si ti se va da’’ Incheiem o propozitie,eu i-am cerut iar el mi-a datMai incheiem o propozitie si trecem la alineat nou, dar Dumnezeuai mancat un "nu" presupun iti da chiar ce iti doresti dar apropiat de acel lucru, Incheiem din nou o propozitieeu i-am cerut sa ma duca in Rai dar cand am ajuns acolo a inceput monotonia.
Corecteaza te rog putin textul. Conceptul nu e rau din ce se intelege ca idee a ce ai vrut sa faci; dar corecteaza totusi textul sa fie si el mai usor de citit si mai usor de digerat.
Urmatorul paragraf, de exemplu, e o fraza intreaga. Eu personal nu pot citi asa ceva.
Daca simti ca nu te descurci cu gramatica, mi se pare ca inca activeaza la noi pe site un grup de proofreading si corectura. Daca simti ca ai lacune mari, apeleaza la ajutorul lor. Nu poate fi decat o imbunatatire pentru textul tau.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.