09-08-2010, 04:26 PM
Ce inseamna pentru voi GFX? Simpla photoshopare a unei poze cu mai multe layere? Tare as vrea sa stiu daca GFgraphics?) ar putea sa insemne si editare 3D in Autodesk/Maya/WorldCraft sau cea ce fac eu de obicei si anume harti/props/entities in engine-ul Source!
Jos un album cu pozele unei harti facute de mine in Source SDK 2009 (care inca nu a fost lansata oficial catre public X3 desi au aparut mod-uri lansate dupa aceasta versiune specifica LFD/LFD2 cum ar fi Alien Swarm care reprezinta un avantaj major pentru acest engine si anume faptul ca aplicatia este stand-alone si nu mai necesita un engine source preinstalat pentru a rula)
OK, stiu , am dat dureri de cap, nu citi ce e in paranteza, si da
click aici click aici click aici
Jos un album cu pozele unei harti facute de mine in Source SDK 2009 (care inca nu a fost lansata oficial catre public X3 desi au aparut mod-uri lansate dupa aceasta versiune specifica LFD/LFD2 cum ar fi Alien Swarm care reprezinta un avantaj major pentru acest engine si anume faptul ca aplicatia este stand-alone si nu mai necesita un engine source preinstalat pentru a rula)
OK, stiu , am dat dureri de cap, nu citi ce e in paranteza, si da
click aici click aici click aici