Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fruits Basket

Nu stiu daca macar ati auzit de el , dar va asigur ca este de nota 10 . Pacat insa ca nu s-a ecranizat tot manga , ca ar fi fost mult mai lung animeul . Actiunea din anime nu e toata , mangaul e mai complex si are mai multe amanunte .De exemplu akito are un mare secret (nu zic care-i ala ca fac spoiler) si unele personaje nici nu apar in anime .
Povestea mi se pare interesanta si ideea cu juninshi e originala . Ma fascineaza faza cu transformarea in animale . Voi ce credeti despre anime?
Daca nu aveti episoadele , va dau eu bucuroasa .Cautati-ma pe mess si vi le dau .

Unul din anime-urile mele preferate ^^..
L-am vazut de curand si inca mai revad episoadele, pe care desi le stiu, inca rad 4.
Prima oara cand l-am vazut nu stiam al ce sa ma astept, nu am citit spoilers [ca la alte anime-uri *rolling eyes*] deci.. primul anime vazut din curiozitate..
Ah, nu mai spun cat am alergat dupa episoadele cu subtritrare in engleza, tradus nu l-am suportat >,<.
Cel mai mutl imi place kyou 4 Poate pentru ca imi plac pisicile in general .. sau poate imi place cum e cand e enervat.. I think i have a crush on him *laugh* 21
Anyway, e un anime de nota 10 [sunt subiectiva]^^.. si il recomand tuturor.

Fruits Basket este cu adevarat un anime destul de interesant,contine secvente destul de amuzante.Intradevar nu s-a ecranizat tot manga,totusi merita nota 10 de la mine.Iar personajul meu preferat e Momiji,e foarte simpatic.Desigur imi place si de Yuki si de Kyou.
[Imagine: Untitled-1.png]

M-am apucat sa citesc manga de curand (anime-ul l-am vazut de mult) si imi place foate mult. Intr-adevar se poate spune ca merita nota 10. Personajul meu preferat e Yuki :001_wub: dar imi plac si kyo si hatsuharu. Dintre fete cea mai draguta mi s-a parut Kisa, mai ales pentru ca ea e tirgru iar eu am mania felinelor...:blush: miau!

Fruits basket m-a fascinat enorm...chiar mi-a placut atat de mult,incat mi-a luat numai o zi sa vizionez tot animeul... a fost incitant.
am ceva personaje pe care nu le suport,cum ar fi Kagura >.>'
Kyo este cu adevarat fermecator iau de Tohru nu mai zic...e drept ca este cam prea amabila dar asta o face ca toti din casa sa o doreasca in preajma.
Momentele funny sunt cand totul se intampla pe dos,atunci cand cineva din casa trebuie sa se transforme in animal,mai rau e atunci cand prietenele lui Tohru sunt in preajma...nu mai stiu sigur ce episod era dar a fost o harmalaie in casa aia...de nici eu nu intelegeam pe loc ce se intampla O.O
Sincer chiar imi place cand Kyo si Yuki se iau la ciondaneala..asta il face pe Kyo (personajul meu preferat masculin) sa fie si mai dornic sa-l distruga pe Yuki...*nu ca as vrea sa dispara Yuki din anime...caci si el imi place*.
Nu am putut niciodata sa imi dau seama de ce toti baietii se dau la Tohru...poate pentru ca e draguta... 10 Well..Kyo macar are motive sa o sa in brate in ultimul episod... how sweet...dar trebuia sa o sarute,asa facea anime-ul mai dorit de vizionat de mai mutlti >.>
well..am sa inchei cu un sfat...cine nu a vazut inca anime-ul sa isi faca program si sa il vizioneze...merita ^.^
Pace,Fratilor!

Why would you care about what I like?
[Imagine: luver.gif]
Why would I care about what you don't like?

Nu poluati!

Arta Pacii incepe cu tine. Munceste cu tine insuti si lasa Arta Pacii sa se manifeste in toate activitatile tale. Fiecare are un spirit care poate fi rafinat, un corp care poate fi educat si o cale corespunzatoare pe care sa o urmeze. Esti aici pentru a-ti cunoaste si manifesta ceea ce este sacru in tine. Adu Pacea in propria-ti viata si dupa aceea aplica Arta la tot ce te inconjoara

Mda....Furuba....l-am vazut in urma cu ceva vreme(nu mai stiu cand),iar manga din pacate n-am citit-o(lenea --_--").Mi-a placut destul de mult,doar ca ma enerva putintel Tohru,era pur si simplu prea amabila,prea perfecta(sheesh).Daca era mai indrazneata poate.....dar n-am dreptul sa comentez.....s-ar putea spune ca firea ei face jumatate din deliciul anime-ului,pentru unii.
Personajul meu preferat e Kyo(it was obvious,right?),dar am o slabiciuni si pentru Hatsuharu(white hair guy-->that's all I need).As far as I remember,he was a cow or a buffalo,I don't know exactly what.
Iar povestea.......pai ideea e grozava,promite distractie.In mare mi-a placut,dar cum am spus si mai sus,Tohru era prea perfecta >.<
<<cred ca ma apuc si de manga,ma macina curiozitatea>>
Cya
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Hummm... no real review... 21 Honda-way!

Humm... deeci... am vazut anime-ul ca o criminala: cu obsesie desi trebuia sa imi invat in timpul ala... intr-un fel e bn ca a avut doar 26 de ep. 4 Imi pare rau ca n-am vazut Calul, dar cu siguranta mi-au placut Iepurele si Oaia.

Vad ca nimeni n-a zis nimic de Shigure... straniu, pentru ca a fost un personaj care s-a implicat aproape la fel de mult ca si Honda (Honda Tohru, neh? Imi place numele de-mi rezoneaza a motocicleta XD), si a fost si intr-un fel unic.

povestea in sine a fost frumoasa foc... si ist de acord: Neko wa kowai! 71 Demo... cred ca dupa Shigure, in topul preferintelor mele se enumera Kiou... Yuki ar ramane undeva pe la urma oricum: daca n-ar avea certurile cu Kyou ar fi chiar plictisitor.

Akito... abia in ultimul episod ajungi sa-l intelegi
(sa o? XD)
Dar si atunci ai impresia ca a ramas ceva nespus...

Honda Tohru... Ei bine... se comporta ca Psiholoaga familiei Sohma... sunt de acord: aveau nevoie! XD

Speram ca toata corvoada de la sf sa se termine in directia ridicarii blestemului... la urma urmei nu se poate ca oamenii aia sa duca o viata normala daca se tot transforma at cand imbratiseaza o persoana de sex opus... si ce spusese Shigure in penultimul ep... made me hope T_T

Personajele sunt unice in felul lor. ( poate mai putin Kiou si Yuki... dar in cazul lui Kyou nu stiu ce alta personalitate ar fi putut sa-i dea...) iar mesajul anime-ului e destul de clar.

Nice one! ^^
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

He..cum sa nu aud de el..mi s-a parut cel ma reusit anime din istorie...este incredibila povestea cum ca unii se pot transforma in animalele din zodiacum chinezesc.Protagonista...pei...Tohru este un perosnaj care a suferit mult si mi-a parut foarte rau de ea..dar si amuzanta in unele faze..in care am ras cu lacrimi...imi place foarte mult grafica..foarte copilareasca iar sunetele-s minunate...anime-ul este de nota 10
[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]

Kyyya Fruits Basket, doamne ce mult mi-a placut sa il vizionez, mai ales atunci cand Ayame si Shigure intra in roluri 21, aia fac tot farmecul, radeam ca nebuna de una singura in fata calculatorului 21
Si idea cu animalele nu e rea... vreau si eu, totusi se termina prea brusc anime-ul, manga-ul dezvaluie mult mai multe informatii si mult mai multe conflicte *sigh*...
Totusi daca ar fi sa ii dau o nota ai fi 10.

Furuba a fost un anime chiar reusit. Unul dintre putinele shojo-uri care mi-au placut. Personaje interesante, funny, o poveste originala. Din anime preferatul meu era Haru (the year of the ox). Ma distra personalitatea lui bipolara. Acum e relaxat nepasator, iar mai tarziu mai bine te feresti din calea lui. Pacat ca nu au facut toata manga intr-un anime. Parerea mea este ca abia dupa ce se termina anime-ul devine povestea cu adevarat interesanta.
Am citit si manga-ul. Acolo personajul meu preferat este Sohma Isuzu sau Rin cum ii zic ceilalti (anul calului).
Singurul lucru care nu mi-a placut la manga e faptul ca sfarsitul e prea fericit. I like happyendings, dar parca acesta a fost prea perfect.
Anyway atat anime-ul cat si manga-ul Fruitsa Basket sunt reusite si merita vazut/citite.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)