23-12-2010, 11:37 AM
I'll be quick, WoW nigga, do you play it?
Fresh meat in town ^^
|
23-12-2010, 12:23 PM
Am văzut că e ok să-l punem la colţ şi să-l interogăm ca la Canal.
Te-ai îndoit vreodată de sexualitatea ta ? Nu-i aşa că-ţi plac distracţiile capitaliste ? Păr lipit pe frunte ai ? Iei estrogen ? Şi dacă da, cât ai luat săptămâna trecută ? Nu-i aşa că eşti un îndoctrinat care crede că drogurile sunt rele ? ![]() I am a lying asshole and a troll.
23-12-2010, 02:17 PM
@Ang.
Trebuia sa fii mai rapida sa intrebi ![]() La compus nu sunt cine stie ce... dar ma ajuta imaginatia ^^, poate o sa postez unul dintre desenele mele... desii calitatea nu va fi prea buna...(nu am scanner :99 ![]() ![]() @SayaNemo a.k.a. Kira ![]() 1. Da, imi place ciocolata foarte mult ...:X 2. Desigur ca vreau, nu vreau sa fiu lupul singuratic de pe aceasta comunitate... 3. understood :bv: @Tan Sorry my nigga, i don't play WoW @Horia K Nu imi puneti si detector de minciuni ![]() 1. Nu m-am indoit niciodata de asta 2. Uhmm... no, i don't think so 3. Nu, nu am par lipit pe frunte xD 4. Nu iau >.< (credeam ca doar femeile iau estrogen - nu ma pricep la biologie si/sau medicamente >.> .... ) 5. You got that right ![]() ![]()
23-12-2010, 10:30 PM
Fresh meat *chuckles*. Owell, bine venisi p'aci *evil smirk*.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^
24-12-2010, 07:57 PM
Hye and Welcome
Bun venit pe zup.Te asigur ca useri sunt prietenosi si foarte de treaba ^_^ Parerea mea. Asa.. am sa-ti pun si eu niste intrebarii. 1.Ce-ti doresti sa realizezi in vata? 2.Cel mai mare vis al tau? 3.Daca ar fi sa poti face un lucru interzis sau imposibil care ar fi acela? ^_^] Cam atat.Ai grija la reguli si... distreaza-te! ^_^
27-12-2010, 09:27 PM
Finaly, home.... s-a gandit tata sa-mi faca o surpriza in ajunul craciunului sa ma trezeasca la ora 5 dimineata sa mergem la tara >.< (merry day before christmas and get up!!!)... *blushes*
@Triangle Mersi *evil laugh* @Soph. 1. Pai primu si primu lucru ar fi sa termin masterul la facultatea care o voi urma (inca sunt indecis) poate chiar si un doctorat ![]() ![]() 2. Sa sparg facebook-ul .... joking.... Hmmm, sa lucrez la birou, la calculator... orice numai sa stau toata ziua degeaba in fata unui calculator ![]() 3. Nu m-am gandit la asta pana acum.... si chiar nu stiu ce sa raspund, sorry ![]() O sa am grija la reguli si sper sa ma distrez alaturi de voi ![]() ![]()
29-12-2010, 12:18 AM
(27-12-2010, 09:27 PM)Blizzard A scris: @Triangle Well played *chuckles*.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
It is nice to meet girl in park, but it is better to park meat in girl. | 6 | 4.737 |
19-05-2014, 10:47 PM Ultimul răspuns: |
||
Hello town | 6 | 3.369 |
09-09-2012, 07:25 PM Ultimul răspuns: |
||
New guy in town!!:D | 7 | 3.794 |
11-09-2008, 10:34 AM Ultimul răspuns: |
||
I'm here and I'm fresh | 6 | 3.637 |
14-07-2008, 10:35 AM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |