Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Follow love or follow you? [}+18]

Well , m-am gandit ca e timpul sa pun capitolul urmator chiar daca nu au comentat prea multi ficul . Sper sa va placa capitolul 2 :

Follow love or follow you ?

Capitolul 2

Dupa ce Akumuro lua cina pregatita de sora lui se gandi sa mearga la culcare caci era o ora tarzie . Ajuns in camera isi dadu hainele jos de pe el iesind la iveala trupul sau perfect de care nu multe femei se puteau bucura . Arunca cu hainele sale cat colo , luand pe el pijamalele , apoi se tranti in pat .
Inainte de a se culca se uita la telefon sa vada daca a primit vreun sms , dar nimic . Asa ca puse telefonul pe undeva pe jos langa pat apoi isi inchise ochii si baga capul in perna , adormind imediat .
Luna inca era pe cer si stelele alaturi de ea stralucind . Razele lunii ocroteau somnul dulce al baiatului . Strazile erau din ce in ce mai pusti . Vantul adia iar frunzele incepusera sa se inglbeneasca de spaima lunii palide si cazand moarte la pamant .
La ora aceasta ai fi putut crede ca nimeni nu mai umbla pe strazi , dar o masina neagra , tunata si decapotabila gonea pe strazile pusti , urmarind o alta masina .
Un zgomot se auzi , un zgomot provocat de focurile de arme . Un baiat din masina neagra trase in cauciucurile celeilalte , asa ca automobilul se opri . Din cele doua masini se dadura jos cativa baieti .Nu pareau a se bucura ca se intalnesc . Isi scoasera toti armele incepand sa traga unul in altul . Lupta se tinea exact in fata blocului lui Akumuro . Auzind sunetele gloantelor baiatul se trezi imediat . Iesi din bloc cu gandul sa incerce sa-i desparta pe cei care se luptau . Dar nu mai avea pe cine . Toti erau intinsi la pamant , aproape morti , numai un baiat era in viata desi era ranit . Langa masina statea un baiat cu parul negru precum abanosul , ochii verzi precum smaraldele , pielea finala fel ca si culoarea laptelui , dar hainele lui erau pline de sange . Acest baiat statea in genunchi , langa masina , plangand , mai mult de durere . Simtea o durere groaznica caci un glont il strapunsese dar nu chiar asa de rau in cat sa moara . Se pare ca el a avut norocul de a nu impartasi soarta colegilor sai.
Vazandu-l , Akumuro fugi sper baiat . Incerca sa-l ridice de jos incurajandu-l cu cateva cuvinte:
-O sa fie bine , o sa te duc la spital !
Tinandu-l pe baiat in brate , il duse cu grija in casa lui . Se patase si Akumuro de sange dar acum nu-i mai pasa . Parea ciudat ca facuse acest lucru , el nu prea ajuta lumea..mai ales pe cei care nu-i cunostea , dar parca ceva il impinsese sa il ajute pe acest tanar .
Il duse chiar in camera sa , asezandu-l cu grija pe pat .
-Esti bine ? Intreba el cu o nota de blandete in glas
-N…nu prea . Ii raspunse ranitul care deabea putea vorbi de durere
Observand asta Akumuro puse mana pe telefon si suna la salvare . In timp ce astepta ca medicii sa vina Akumuro se aseza langa pat , privindu-l pe acest tanar .
“Ce s-o fi intamplat ? Cu cine s-a luptat ? “ Se intreba el
In cateva minute salvarea veni ducandu-l pe Akumuro si pe cel care-l salvase la spital .
Ajunsi acolo doctorii il dusera intr-o sala , unde aveau de gand sa ii scoata glontul .
Akumuro astepta tare nerabdator , avea atatea intrebari pe care vruia sa i le puna baiatuli . Se aseza pe un scaun gandindu-se ca daca se agita atata nu va rezolva nimic , asa ca incerca sa se calmeze si iata ca reusi cat de cat .
Totul dura aproape o ora . Akumuro fiind foarte obosit reusi sa adoarma pe scaun . Dar o usa trantita de un doctor ii tulbura somnul si-l facu sa se trezeasca . Acesta tresari cand auzi zgomotul . Se uita la doctor apoi se ridica in picioare gata sa zica ceva . Totusi , nu reusi sa scoata nici un cuvant caci doctorul vorbi peste el:
-Am reusit sa-i scoatem glontul ! A pierdut mult sange dar se va face bine .
Auzind asta , pe fata baiatului aparu un zambet apoi rasufla usurat .
-Slava cerului ca nu a murit ! Si cand ii veti da drumul din spital ? Intreba baiatul in cele din urma
-In trei zile maxim . Va trebuii sa gasim un donator de sange , saracul baiat..a pierdut prea mult sange in lupta asta groaznica , dar nu cred ca va reusi sa scape de politie .
Zambetul lui Akumuro disparu cand acesta auzi de politie . Statu cateva secunde pe ganduri apoi ii zise doctorului:
-Pot eu sa donez sange pentru el , nu m-ar deranja !
Doctorul fu de acord cu asta . Intr-o ora se termina totul . Baiatul ranit isi mai revenise cat de cat acum . Statea intr-o camera din spital , in pat , cu ochii inchisi desi nu dormea . In camera lui intra cineva . Se uita la acea persoana , putin cam ciudat pentru ca nu o cunostea .
-Buna...eu sunt Akumuro ! Eu te-am salvat
-Mersi...nu cred ca as fi scapat cu viata daca nu apareai tu .
Akumuro nu mai zise nimic , se aseza pe un scaun la fereastra si din buzunar isi scoase o tigare pe care o aprinse si incepu sa o fumeze . Linistea se lasa in camera . Niciunul dintre ei nu mai zicea nimic . Isi indreptara privire unul catre celalt , privindu-se dar fara a zice nimic.
Statura asa cam o jumatate de ora . Era ciudat ca se priveau intr-una si nu isi vorbeau .
Intr-un sfrasit Akumuro se ridica de pe scaun , vrand sa plece .
-Eh , eu am se plec ! Ne mai auzim !
Akumuro se indrepta sper usa , neprimind nici un cuvant din partea celuilalt . Nu-i zisese nici macar “ pa “ . Dar deodata se trezi ca fu cuprins pe la spate in brate .
“Ce se intampla..?”
Cand isi intoarse privirea il vazu pe baiat . Il tinea strans in brate . Un zambet ii aparu pe fata
-Baiete , de ce ma imbratisezi ?
El nu raspunse nimic , decat se uita in ochii lui Akumuro foarte atent si intr-un final ii zise ceva
-Mersi ca m-ai salvat , iti raman dator , sper sa ne mai intalnim !
Akumuro zambi incet si calm , apoi iesi din camera . Ajuns in fata spitalului lua un taxi indreptandu-se sper casa .
Era aproape ora 6 dimineata . Somnul incepu sa-si faca simtita prezenta . Ajuns acasa tanarul intra in camera lui schimdu-se de hainele patate de sange . Se tranti iar in pat si-si inchise ochii incepand sa se gandeasca la baiatul de mai devreme , incepuse sa uite de problemele sale cu Ayumi . In foarte putin timp acesta adormi , era tare oboist si-l astepta o zi noua .

Si acum poza cu baiatul pe care-l salvase Akumuro:
[Imagine: AnimeBoy-1.jpg]
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]

Răspunsuri în acest subiect
Follow love or follow you? [}+18] - de MagicStar - 21-01-2009, 10:57 PM
RE: Follow love or follow you? [MagicStar x Just_a_Kid] (18+) - de Topaz - 25-01-2009, 08:48 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)