Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari

Pai ,cred ca multi dintre noi s-au uitat la anumite filme de groaza si la cateva secunde dupa o secventa scary ...a avut loc o coincidenta de am facut pe noi.
Credeti-ma ...am patit-o 21
sa incep:
Ma uitam cu o prietena la "The unborn"...si ..era undeva la o secventa cand tipa era inchinsa in baie si a aparut mama ei si gandaci sau ce erau invadau locul , ma rog ..cum am avut noi..pocorn si asa ...au cazut prin pat ....nu stiu cum se face ....ca ...am inceput sa tip cand am avzut gandacii ....ne-am speriat amandoua cand ...tipa tipa si eu tipam o data cu ea 24

sI chiar acum urmaream secvente dintr-un film .."Shutter"...cu foografiile alea 21 si tata iese ..din bucatarie si mai e si imbracat in ..alb si lumina stinsa ...20 a facut un moment ..groaznic ...20

I hate wehen i;m scared!
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

Răspunsuri în acest subiect
Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de nemo-chii - 12-07-2009, 09:26 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de Lectina96 - 12-03-2011, 08:11 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de street king - 01-06-2010, 11:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Horror Stories Robb'™ 4 4.524 17-07-2011, 08:43 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.577 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)